Niğde’de UMKE ekiplerine arama kurtarma eğitimi verildi Niğde’de UMKE ekiplerine arama kurtarma eğitimi verildi

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz ile Plan Proje ve Etüt Müdürlüğümüz tarafından şehrimize yakışır, mahallemize yakışır bir yağmur suyu hattını İlhanlı Mahallemize kazandırıyoruz. Ekip arkadaşlarımız çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. “dedi. 
EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK 
İlhanlı Mahallesi'nin uzun süredir altyapı sorunlarıyla mücadele ettiğini ve bu sorunların giderilmesi için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Özdemir, "Mahalle sakinlerimizin yaşadığı bu sıkıntıları biliyoruz ve çözüm bulmak adına harekete geçtik. Ekip arkadaşlarımız, bu projeyi en kısa sürede tamamlayarak mahallemizi uzun yıllar yetecek bir yağmur suyu hattına kavuşturacaklar" dedi.
TAŞKINLARIN ÖNÜNE GEÇECEK 
Proje kapsamında yapılacak yağmur suyu hattı, sadece İlhanlı Mahallesi’nin değil çevresindeki mahallelerde de yaşanabilecek olan su birikintileri ve taşkınların önüne geçecek. Özellikle yağışlı havalarda yaşanan sorunlar, ortadan kalkacak. Yağmur suyu hattının yetersizliğinden kaynaklanan sorunlar bu projenin tamamlanmasıyla birlikte son bulacak.
Görevli ekipler, proje için büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, projenin en kısa sürede tamamlanması için gece gündüz demeden çalışıyor.
İlhanlı Mahallesi ve çevresi , bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte altyapı anlamında büyük bir rahatlama yaşayacak. Mahalle sakinleri, mahallelerine başlatılan altyapı çalışmasından dolayı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletirken, Niğde Belediyesi'nin İlhanlı Mahallesi'ne kazandıracağı yağmur suyu hattı projesinin, mahallelerini modern bir altyapıya kavuşturacağını söylediler.