Niğde İl Genel Meclis başkanı Nusret Teksin, 2024 yılı tahminin bütçenin 430 Milyon TL’ye yükseldiğini, bu bütçeden kent genelinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü gibi 15 kuruma paylaştırılacağını belirtti.

İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin; “ Kasım ayı 20 günlük bütçe görüşmelerimiz devam etmekte. Köylerimize yapacağımız hizmetlerin bütçe görüşme yapıyoruz. Tahmini olarak 430 milyon TL civarında bir bütçe görüşmemiz olmakta. Tabii bu bütçe görüşmelerimiz devam ediyor. 20 gün süren bütçe görüşmelerimiz neticesinde bu bütçemizi netleştireceğiz. Bu bütçemizin ben önce özellikle Niğde'mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  Bu kabul edilen bütçenin 131 köyümüze en iyi şekilde hizmet açısından meclis olarak kullanacağız. Şimdiden ben meclis üyesi arkadaşlarımızla bütçe görüşmelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Teksin; “Bu yaptığımız bütçe tahmini bütçe, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim müdürlüğü, Sosyal Hizmetler gibi 15 kaleme dağıtacağız bütçemizi. Ayrıca bu kabul etmiş olduğumuz bütçemizi 131 köyümüze hizmetlerin yanında tarım, il müdürlüğü, sosyal hizmetler gibi değişik 15-16 kurumda bu bütçemizi onların eksiklerini gidermek adına paylaşımlarda bulunacağız” dedi.

Geçen yıla göre kurban fiyatları yüzde 100 arttı Geçen yıla göre kurban fiyatları yüzde 100 arttı

Editör: Selim GÖKEL