İsrail’in Gazze’deki saldırılarına tepki olarak İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Türkiye'nin dört bir yanından araçlarla ABD’nin İncirlik Üssü’ne gitme kararı alarak herkesi bu konvoya destek vermeye davet etti.

NÖHÜ’nün öncü olduğu Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi’nin 7’ncisi Gerçekleştirildi NÖHÜ’nün öncü olduğu Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi’nin 7’ncisi Gerçekleştirildi

İHH Niğde Başkanı Şaban Koç, Gazze’de yaşanan insani felakete harekete geçmek ve sivil bir tepki oluşturmak amacıyla Türkiye genelinden araçlarla İncirlik Üssü’ne gidilmesi için konvoy organize edileceğini duyurdu. Bu kapsamda Niğde’de düzenlenecek konvoy için vatandaşlara davette bulunan İHH Başkanı Şaban Koç, 5 Kasım Pazar Günü saat 8.00’da İlhanlı Mahallesi Çarşamba Semt Pazarında toplanılarak araçlarla hareket edileceğini söyledi.

Koç, ‘‘Pazar günü Niğde’den Adana İncirlik'e doğru yola çıkacağız, tüm Türkiye’den katılım olacak, herkesi bu konvoya destek vermeye davet ediyorum’’ dedi.

Editör: Selim GÖKEL