Niğde Belediye Başkan Adayı ilan edildikten sonra bir dizi ziyarette bulunan Avukat Hulus Özen, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden Hulus Özen, kampanya dönemindeki stratejiler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Hulus Özen’e tam destek veren Ekrem İmamoğlu, İstanbul ile Niğde’nin önümüzdeki süreçte iş birliği içinde olacağını söyledi. 

Ziyaret sonrası konuşan Niğde Belediye Başkan Adayı Hulus Özen, şunları söyledi: “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Ziyarette, kampanya stratejilerimizi ve iki ilin iş birliği alanlarını değerlendirdik. Destekleri ve dayanışması için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.”

İMAMOĞLU'NDAN NİĞDE’YE SELAM

Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Niğde Belediye Başkan Adayı Hulus Özen’e destek verirken, videolu olarak da Niğde’ye selam gönderdi. İmamoğlu Niğde’ye şöyle seslendi:

“Niğdeli dostlarımıza, hemşehrilerimize çok içten selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Hulus Özen Başkanımız, Niğde’nin Başkan Adayı. Niğde merkezde gerçekten önemli bir hizmet sürecini ve büyük bir değişimi, kentin canlılığını, insanlarına olan özenini ve aynı zamanda kurumsal deneyimini en iyi şekilde yansıtacağını, en başta herkese adil olacağını şimdiden görebiliyorum. 

Sevgili Başkanımıza çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Niğdeli hemşehrilerimizin, dostlarımızın da Hulus Başkanımıza verecekleri desteğin onları da mutlu edeceğine olan inancım tam. Önümüzdeki dönem inşallah bütün deneyimlerimizle birçok belediyede olduğu gibi bu dönemde de Niğde’yle, kıymetli Hulus Başkanla iş birliğiyle Niğde’ye değer yaratacak iş birlikleri yapacağımızı buradan sizlerle paylaşmak isterim. Buradan hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum ve Hulus Başkanımıza başarılar diliyorum.”

CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulus Özen oldu CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulus Özen oldu

CHP A. Adayı  Özen'den    Mansur Yavaş'a Ziyaret CHP A. Adayı Özen'den Mansur Yavaş'a Ziyaret

Editör: Selim GÖKEL