Hulus Özen Başkanlığındaki CHP Heyetinden Ziyaretler Hulus Özen Başkanlığındaki CHP Heyetinden Ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanlarını açıklamaya devam ediyor. 

CHP Genel Merkezinde yapılan toplantıların ardından bu gece saat 01.10 civarında Genel Başkan Yardımıcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel bir açıklama yaparak bazı büyük şehir ve il belediye başkan adaylarını açıkladı. 

Niğde Belediye Başkan Adayı olarak Avukat Hulus Özen açıklandı. 

Hulus Özen Kimdir?

Hulus Özen, 1986 yılında Niğde’de dünyaya geldi. Lise öğrenimini, Niğde Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Bölümü’nde tamamladı. Lise mezuniyetinin ardından Niğde’de uzun yıllar avukat kâtipliği yaptı. 2013 yılında Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu kâtibi olarak çalışmaya başladı.

Erken yaşta çalışma hayatına başlaması nedeniyle bir yandan da eğitimine devam etti. 2011 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü’nden, 2015 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden, 2019 yılında Kıbrıs Lefke Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden ve son olarak da 2022 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. 2022 yılında yapılan Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı’nı kazanarak Arabulucu unvanına sahip oldu. 2022 yılında Anadolu Üniversitesi İlahiyat Bölümü’ne kaydını yaptıran Özen, eğitim hayatına halen devam etmektedir.

Siyasi hayatına, 1999 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Gençlik Kolları’nda başladı. 18 yaşında CHP Gençlik Kolları İl Yöneticisi oldu ve bir sene sonra da Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı olarak göreve getirildi. 2007 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Özen, 2009 yılına kadar MYK Üyeliği ve Gençlik Kolları Genel Başkan Danışmanlığı görevlerini yürüttü. 2011 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. Gençlik kollarında görev aldığı süre boyunca birçok panel, konferans, konser, vb. etkinlik düzenleyen Özen, Niğde halkını ve gençleri bir araya getirdi.

Özen, sivil toplum örgütlenmesi içinde de aktif rol aldı. 2006 – 2008 yılları arasında Atatürkçü Düşünce Derneği Niğde Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2008 yılında kendisi gibi genç arkadaşlarıyla birlikte Niğde Genç Kemalistler Derneği’ni kurarak Kurucu Başkanlık görevinde bulundu. 2014 yılında Tez-Koop-İş Sendikası İşyeri Baş Temsilciği ve 2022 yılında Tez-Koop-İş Sendikası Ankara 1 No’lu Şube Disiplin Kurulu Başkanlığı görevlerine seçildi. 2021 yılında Türk Hukuk Kurumu Üyesi oldu. 2022 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Eğitmeni olarak Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde görev yaptı.

İşçi bir babanın oğlu olan Hulus Özen, Makbule Özen ile evli ve Ata Deniz adında bir çocuk babasıdır.

CHP Niğde’de 1 ilçe ve 4 Belde başkan adayını açıkladı CHP Niğde’de 1 ilçe ve 4 Belde başkan adayını açıkladı

CHP 12 Belde ve Çiftlik Adayını Açıkladı CHP 12 Belde ve Çiftlik Adayını Açıkladı

CHP A. Adayı  Özen'den    Mansur Yavaş'a Ziyaret CHP A. Adayı Özen'den Mansur Yavaş'a Ziyaret

Av. Hulusi Özen CHP'den Niğde Belediye Başkanlığına A. Adayı Av. Hulusi Özen CHP'den Niğde Belediye Başkanlığına A. Adayı

Hulusi Özen'den Özgür Özel'e Hayırlı Olsun Ziyareti Hulusi Özen'den Özgür Özel'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart'ta yapılacak seçimler için altısı büyükşehir olmak üzere 15 ilde 242 belediye başkanını belirledi.

Altısı büyükşehir 15 il ve 7 büyükşehir ilçe belediyesi adayını açıkladı.

Buna göre Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce oldu.

Artvin Belediye Başkan adayı Bilgehan Erdem, Giresun Belediye Başkan adayı Fuat Köse, Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Niğde Belediye Başkan adayı Hulusi Özen, Sinop Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz, Uşak Belediye Başkan adayı Özkan Yalım, Yalova Belediye Başkan adayı Mehmet Gürel, Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem olarak belirlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ile Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal'ın adaylıklarının görüşülmesi ileri bir tarihe bırakıldı.

Açıklanan ilçe başkan adayları ise şöyle:

Ankara

Kahramankazan: Selim çırpan, Şereflikoçhisar: Mustafa Koçak, Etimesgut: Erdal Beşikçioğlu

Antalya

Konyaaltı: Cem Kotan, Kumluca: Mustafa Köleoğlu, Manavgat: Niyazi Nefi Kara, Serik: Kadir Kumbu

Editör: Selim GÖKEL