Ak Partili Meclis üyelerine bir çağrıda MHP’den geldi Ak Partili Meclis üyelerine bir çağrıda MHP’den geldi

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, CHP kesinleşen yeni adaylarını açıkladı. Niğde'nin Çamardı ilçesi, Çiftlik ilçesine bağlı Divarlı Beldesi ve merkeze bağlı Gümüşler, Kiledere ve Yeşilgölcük Beldelerinde CHP belediye başkan adayları belirlendi. 

Açıklanan isimler şu şekilde: Çamardı İlçesi: Mustafa Emiroğlu, Divarlı Beldesi: Sezai Avcı,Gümüşler Beldesi: Cemil Ertamah, Kiledere Beldesi: Yunus Karakaya, Yeşilgölcük Beldesi: Çağlar Yüksel

126 BÖLGEDE DAHA ADAYLAR BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Deniz Yücel, 126 seçim bölgesinde adayların belli olduğunu açıkladı. 

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Bugün Parti Meclisi toplantımızda belirlenen Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarımızı ve İl Belediye Başkan Adaylarımızı sizlerle paylaşacağım. Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın İsmail Sonkaya. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ferdi Zeyrek ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Cevat Öncü olarak Parti Meclisimizde karar altına alındı ve belirlendi. Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarımız dışında İl Belediye Başkan Adaylarımıza gelecek olursak. Çanakkale Belediye Başkan Adayımız Sayın Muharrem Erkek. Kırşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Selahattin Ekicioğlu. Bartın Belediye Başkan Adayımız Sayın Muhammet Rıza Yalçınkaya. Amasya Belediye Başkan Adayımız Sayın Turgay Sevindi ve Ardahan Belediye Başkan Adayımız Sayın Faruk Demir Parti Meclisimizde oylanarak Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi. Kütahya Belediye Başkan Adayımız da Sayın Eyüp Kahveci. 35 seçim çevresinde de önseçim kararı alındı." dedi.

Editör: Selim GÖKEL