Merkezim Her Yerde Projesi ile Köy Okullarında Etkinlikler Yapılıyor Merkezim Her Yerde Projesi ile Köy Okullarında Etkinlikler Yapılıyor

Türkiye  Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız  anneler günü nedeniyle şehit annelerini evlerinde eşiyle ziyaret etti sonrasında  bir açıklama yaptı. 

Türkiye  Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız konu ile ilgili yaptığı açıklamada;  Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğretmenlerimizdir.

sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen anneler, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmuştur. Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını veren annelerimiz dünyanın en güzel, en temiz, en masum duygularını taşırlar.

Bu vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştiren, iyi ve kötü günümüzde bizi yalnız bırakmayan, güldüğümüzde bizimle gülen, ağladığımızda bizimle ağlayan, yegane varlığımız olan fedakar annelerimizi ne kadar sevsek azdır. Bizim her şeyimiz olan annelerimizi yılın bir gününde değil yılın her günü baş tacı etmeli, gereken saygı ve sevgiyi onlardan esirgememeliyiz. Bizlerin sevgi ve saygı dolu yaklaşımı onların en büyük mutluluğu olacaktır.

Bu vesileyle nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını yürekten paylaştığımız şehit anneleri başta olmak üzere ve yine evladı vatan uğruna yaralandığında onun tüm sıkıntılarında yanlarında olan Kahraman Gazilerimizin annelerinin ve bütün annelerin Anneler Gününü kutluyorum" dedi

Editör: TE Bilişim