Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Acar Seyahat firmasının yeni iş yeri açılışına katılarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.




Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve çok sayıda protokol mensubunun katılımı ile Acar Seyahatin yeni iş yeri açılışı Faik Şahenk Bulvarında gerçekleştirildi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan iş yeri sahibi ve şoför esnafına görevlerinde başarılarının devamını dileyerek hayırlı, helal ve bereketli kazanç elde etmelerini diledi.

 
Acar Seyahat İşletme Müdürü Asım Acar; “Acar Seyahat pratik çözümler üreterek genç dinamik personelleriyle her zaman bir üstü hedeflemiştir. Firmamız taşımacılık gereksinimini karşılayabilmek ve en iyi hizmeti verebilmek amacıyla yatırımlarına devam etmektedir. Bu gün sektörde 15. yılını bırakmış olan ancak alt yapısı yaklaşık yarım yüz yıla dayanan Acar Seyahat 2009 yılında İSO 9001 -2000 kalite belgesi almıştır. Firmamız Turizm ve Ulaştırma Bakanlığının vermiş olduğu D2, D1, A1, K1 ve Türk Sap yetki belgesine sahiptir” dedi.

 
Acar Seyahat bu güne kadar kaliteden ödün vermedi
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Uzun yıllardır Niğde’mizde seyahat noktasında hizmet veren Acar Seyahat A belgesini almasıyla beraber bu hizmetine ivme kazandırdı. Niğde’miz ve bizler açısından mutlu edici bir gelişme ve çalışma olduğunu söyleyebiliriz. İnşallah bundan sonraki süreçte, Niğde’mizin özellikle öğrenci servislerimizin ve diğer fabrika gibi değişik kurumlara yapılan taşımacılığın kalitesi artar, hizmetin kalitesi artar bu belgelerin alınması da bunun işareti olarak söyleyebiliriz. Bundan sonra turizmle ilgili Acar Seyahat firmamız hizmet verecek. Bizde uzun süredir takip ediyoruz kendilerini. Firma bu güne kadar kaliteden ödün vermedi ve kendini de bu almış olduğu belgelerle tescillemiş oldu. Firma yetkililerini tüm Niğdeliler adına tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Yeni yerine de taşındı firmamız. Yeni yerlerinin de hayırlı olmasını diliyorum. Bu otobüslerimizde, minibüslerimizde, küçük araçlarımızda otomobillerimizde seyahat edecek tüm insanımız başta olmak üzere Niğdeli kardeşlerimize kazasız belasız seyahat etmelerini diliyorum. Bu araçlarımızı kullanacak şoförlerimize kazasız belasız bu araçları kullanmayı Cenab-ı Hakk nasip etsin. Kimsenin burnu kanamasın inşallah. İlimizin bu konuyla ilgili geçen yıl Erciyes’te yaşamış olduğu bir trafik kazası var. Bu noktada ciddi manada üzüntü yaşadığımızı söyleyebiliriz” şeklinde konuştu.


 
Niğde Belediyesi olarak S plaka uygulamasına geçilmesini sağladık
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Bu acentelerimizin çoğalması ve taşımacılığın tamamen kontrol altına alınmasıyla birlikte kontrollü ve kaliteli taşımacılığın önü açılmış olacak. Biz de birkaç ay içerisinde Niğde Belediyesi olarak taşımacılıkla ilgili ‘S plakası’ uygulamasına geçerek bu araçları ayrı bir konuma Niğde Belediyesi olarak getireceğiz. Her önüne gelen istediği araca bu plakayı alamayacak ve kafasına göre de taşımacılık yapamayacak. Emniyet Müdürlüğümüz de bu nokta da gerekli hassasiyeti gösteriyor. Niğde Belediyesi olarak biz de bu nokta da gerekli hassasiyeti göstererek taşımacılığın kalitesini de tescillemiş olacağız. İş yerimizin, seyahat acentemizin başta iş yeri sahibine, Niğde’mize bu araçları kullanacak şoförlere ve seyahat edecek herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.



 
Editör: TE Bilişim