CHP'li Niğde Belediye Meclis Üyesi Erdal Aydoğan, geçtiğimiz günlerde Bor Caddesi üzerinde iki üniversiteli öğrencinin hayatını kaybettiği trafik kazası sonrasında başta Sabancı Kız Yurdu önü olmak üzere Bor Caddesine üst geçit yapılması Niğde Belediye Başkanlığına teklif etti. 

Niğde Belediye Meclis Üyesi Erdal Aydoğan kon ile ilgili yaptığı açıklamada; ​Bildiğiniz gibi geçen hafta sonu Niğde – Bor caddesi üzerinde gencecik iki üniversite öğrencisini Trafik kazası sonucu kaybettik. Allah’tan rahmet diliyor, sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Niğde’miz için acı bir tablo oldu. Yüreklerimizi dağladı. Bu bölgede birçok üniversite öğrencisi yaşadığı gibi yerel halkımızda ikamet etmektedir. Bu yolun işlek bir yolu olduğunu da düşündüğümüzde bu alanda karşıdan karşıya geçişte hiçbir güvenlik önemi olmadığı gün gibi ortadadır. Niğde’miz için büyük bir eksiklidir.

​Belediye Başkanlığımız olarak ilk başta Sabancı öğrenci yurdu önü başta olmak üzere bu yol üzerine belli aralıklarla ÜST GEÇİŞ yapılmasını ivedilikle öneriyorum.

​Ayrıca bu konunun önümüzdeki KASIM AYI meclis toplantısı gündemine alınmasını, meclis üyesi arkadaşlarımızın da görüş ve önerileri doğrultusunda farklı projelerinde uygulanmasını sayın başkanlığınıza ÖNERİYORUM" dedi. 

Editör: TE Bilişim