Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Vatandaşa daha iyi hizmet vermek, onların sorunlarına daha iyi çözüm bulmak maksadıyla alt kata yeni hizmet birimi yapıldı. 


Vakfın yeni hizmet biriminin açılış törenine Niğde Valisi Âlim Barut, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Vali Yardımcıları Hacı İbrahim Türkoğlu ve Şinasi Demirbaş,  İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Kurum  Müdürleri, Mütevelli Heyeti, Vakıf Müdürü ve çalışanları katıldı. 

Açılışta konuşan Vali Âlim Barut şunları söyledi; “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yeni yeri müracaatçılar için bir ferahlık, çalışanlar için bir ferahlık. Tüm Vakıf Mütevelli Heyetine, Vakıf çalışanlarına hayırlı olsun diyorum” dedi. 

Daha sonra Vali Âlim Barut ve beraberindekiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında incelemelerde bulundu. Üst katta bulunan büroyu gezen Vali Barut burada şunları kaydetti; “Görüldüğü üzere bu dosyaları en kısa sürede yetiştirip normal çalışmalarımıza başlayacağız. Zaten yarıyı geçmiş durumdadır. Mütevelli Heyeti haftada bir toplanırken şimdi, nerdeyse haftada üç-beş defa toplanıyor. Burada Mütevelli Heyetine ve Vatandaşa da görev düşüyor. Bu aşamayı hep birlikte geçeceğiz. Biraz yığılma var ama bu yığılmanın sebebi, bu yıl başlayan yeni uygulamaların olmasıdır. Ama en kısa sürede inşallah bitireceğiz. Çalışan Arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Dosya incelemek öyle kolay bir iş değildir. Hele arşivden gelen dosyalar daha bir zor iştir” dedi.



















Editör: TE Bilişim