Ulukışla ilçesinde meydana gelen hain saldırı sonucu şehit olan Astsubay ve Polis Memurları için açılan yardım kampanyası sona erdi.

 

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç yardımda bulunanlara teşekkürlerini iletti. Vali Kılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklama da; Ulukışla İlçemizde 20/03/2014 tarihinde güvenlik güçlerimize karşı gerçekleşen menfur saldırıda şehit edilen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Adil KOZANOĞLU, Polis Memuru Adem ÇOBAN ile Şoför Turan Yaşar’ın geride kalan eş ve çocuklarının ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkı sağlamak için hamiyetperver Niğdeli hemşehrilerimizden gelen taleplerin de dikkate alınması ile ilimiz sınırları dahilinde Vali Yardımcımız başkanlığında İl Müftüsü ve İl Dernekler Müdürlüğünden oluşan komitenin yürüttüğü yardım kampanyası tamamlanmıştır.

Bir aylık süre içinde 106.912.50 TL. toplanmış olup elde edilen bağışların tamamı şehitlerimizin eşlerinin banka hesaplarına aktarılmak suretiyle ailelere teslim edilmiştir. Bizce son derece anlamlı olan bağışların şehitlerimizin eş ve çocuklarının birtakım ihtiyaçlarının karşılanmasında katkı sağlayacağı muhakkaktır. Aynı zamanda Niğde’mizin kendilerine verdiği değerin bir ifadesidir.

3 teröristi hayatları pahasına Ulukışla’dan geçirmeyen şehitlerimize bu vesileyle bir kez daha rahmet, geride kalan dul ve yetimlerine başsağlığı dileklerimizi yine bu vesileyle olayda destanımsı kahramanlıklar gösteren diğer silah arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz.

Başta Jandarma ve Emniyet teşkilatı Personelleri olmak üzere tüm Kamu görevlilerimizin, Sanayi Kuruluşlarımızın, Odalarımızın ve Niğdeli hemşehrilerimizin anlamlı katkılarından dolayı ilimiz adına teşekkür eder saygılarımızı sunarız.”dedi 



Editör: TE Bilişim