Niğde’de 33. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi. Niğde Defterdar Vekili Asuman Arı Sinan, Niğde Cumhuriyet meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Defterdar Vekili Sinan, Vergi Haftası'nın kutlu olması temennisinde bulundu.

Vergi ödemenin bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade eden Sinan, ödenen vergilerin vatandaşlara hizmet olarak geri döndüğünü, toplumun tüm kesimine vergi bilincini aşılamak için yaptığımız bu etkinliklerin tüm mükelleflerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hafta dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerle verginin önemini kamuoyu ile paylaşmak istediklerini ifade eden Sinan, Verginin toplumun tüm kesimlerin benimsetilmesi, vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla 1990 yılından bu yana geleneksel hale gelen ve her yıl Şubat ayının son haftasında çeşitli etkinliklerle kutlamaktayız. Vergi Haftası'nın hayırlı olmasını diledi.

Niğde Defterdar vekili Asuman Arı Sinan, daha sonra vergi haftası etkinlikleri kapsamında kamu kurumlarını ziyaret ettiler.

Muhtar Serdar Erdoğan; ‘Mahallemiz için var gücümüzle çalışacağız’ Muhtar Serdar Erdoğan; ‘Mahallemiz için var gücümüzle çalışacağız’

Editör: TE Bilişim