Kurban Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınlayan kurum, kuruluş ve kişilerin yayınladıkları mesajları sunuyoruz.



--------------------------------------------------------------------------------------

Dost ve Müşterilimizin Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dileriz...

BOR ÇAĞRI ALIŞVERİŞ MERKEZİ...





-----------------------------------------------------------------------------------

                      İSTERDİM Kİ BAYRAM TADINDA BAYRAMLARIMIZ OLSUN!

 

       Ezilen, horlanan, ötelenen ve sömürülen milyonlarca emekçi yeni bir bayrama daha merhaba diyor.

       İsterdim ki, barış ve kardeşlik içerisinde, yoksulluğun ve adaletsizliklerin olmadığı bir dünyada yaşayalım bayramları.

       İsterdim ki, Orta Doğu'da, dünyada ve ülkemizde açlık, yoksulluk, savaş, katliam, ölüm ve tarifsiz acılar kol gezmesin.

       İsterdim ki, bayram sevinçlerinden hiçbir insan, hiç bir Müslüman mahrum kalmasın, sevinçlerimiz gelen haberlerle boğazlarımıza düğümlenmesin, buruk yaşanmasın.

       İstiyorum ve eminim ki, insanlığın böyle güzel günleri çok yakındır.

       Bayramın, emekçileri ayrıştıran, savaşın eşiğine getiren ırkçılığa karşı, kardeşlik, barış ve bir arada yaşama eşitliğinin yeşereceği bir toprak olmasını diliyor, bayram sevinçlerinin yoksulluğun olmadığı, daha özgür ve mutlu bir dünyada yaşanması arzusu ile tüm inanan emekçi kardeşlerimin, arkadaşlarımın, yoldaşlarımın Kurban Bayramını kutlarım.

                                                                                                           Göksel Rıza Özkan

                                                                                                              Eğitim Emekçisi

 

       NOT: Bayram tatilini uzatıp, dokuz güne çıkartma niyetindeyim. Anlayacağınız 13 Kasım’a kadar yazmayacağım. Ada ve Ceylan Yayıncılıktan 50’nin üzerinde (53) yeni kitap geldi. Yazmayacağız lakin bol, bol okuyacağım. Bayram izlenimleri ve yeni çıkan kitaplardan kendimce önereceğim yazılar dokuz gün sonraya. Sağlıcakla kalın hoşça kalın.

                                                                                                


-------------------------------------------------------------------------------------

 Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan SOLAK'ın bayram mesajı;

 

Sağlık, mutluluk dolu bir bayram geçirme dileğiyle tüm eğitim camiamızın kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, huzur ve başarı getirmesini dilerim.

                                                             

                                                                       Adnan SOLAK

                                                                   İlçe Mili Eğitim Müdürü

--------------------------------------------------------------

CHP BOR İLÇE BAŞKANI HACI MUSTAFA ÇOPUR KURBAN BAYRAMINI KUTLADI
CHP BOR ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur tüm halkımızın kurban bayramını kutladı. Ailece güzel, huzurlu bayram geçirmelerini diledi.
Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Hacı Mustafa Çopur yaptığı açıklamada birliğimiz ve beraberliğimizin güzel günleri olan Dini ve Milli Bayramlarımızın bizleri birbirimize daha yakın kıldığını belirterek şöyle dedi.- Ülkemiz son dönemlerde önemli acılar yaşadı. Terör ile şehitlerimizin varlığı içimizi yaktı. Deprem felaketi üzüntümüzü artırdı. Bu arada ekonomik sıkıntı ile herkesim daraldı. Zam üstüne zam yapıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın törenleri iptali da bayram sevincimizin buruk yaşanmasına vesile oldu. Bunca acı ve sorun arasında Kurban bayramına erdik. Bu bayramda sevdiklerimiz ile birkaç gün olsun bayramın tadında geçmesini diliyorum” dedi. CHP Bor ilçesinde ilk gün bayramlaşma yapılacağını da belirten Hacı Mustafa Çopur bayram tatili yapmayan belediye temizlik,itfaiye gibi birimler ile , minibüs, otobüs,taksi şoförlerine ve güvenlik güçleri ile  diğer meslek kollarındaki çalışanlarında kolaylıklar diledi. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------



NİĞDE VALİSİ ALİM BARUT’UN KURBAN BAYRAMI MESAJI
 
Bir bayrama daha ulaşmanın, Kurban Bayramını kutluyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Şükürler olsun bugünlerde birlikte olduğumuz için.
 
         Milletimiz son günlerde hüzün verici olaylara düçar oldu. İnsanımızı acıya boğdu. Ama bayramlar sevinçler kadar acıların da paylaşılarak azaltıldığı günler, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz günler.
İşte böyle günler öncesinde şehitlerimizin acısını yaşadık, depremde kaybettiklerimizin acısını yaşadık.
         Mukaddes vatanımızın birliği, milletimizin hür ve bağımsız yaşaması uğruna verilen mücadelede şehit olanları, artık aramızda bulunamayan gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.
Aynı duygularla depremde kaybettiklerimiz için de Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.
Tekrar tekrar belirteyim ki; aziz milletimizin başı sağolsun, vatan sağolsun. Hüzünlüyüz; belki durgun, hatta belki de yorgun görünebiliriz. Ama bayrama ulaştığımıza göre mutlu ve ümitvar olmak durumundayız.
Atalarımızı bugünlerde tekrar tekrar anmak görevimizdir. Bu aziz vatanı bize emanet edenler çok büyük zorluklar çektiler. Şimdi bizim de görevimiz ülkemizi güçlü, milletimizi mutlu kılmaktır. Bunun için çalışmak en kutsal borcumuzdur.
Gelenek ve göreneklerimizin de kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bugünlerin sevincini, coşkusunu yardımlaşma ve dayanışma duygularını yaşayarak, yaşatarak tüm yaşantımıza hakim kılmalıyız.
Bayramlar, aramızdaki sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar dargınlıkların unutulduğu, geride bırakıldığı, barışın tesis edildiği, kardeşçe kucaklaşılacak günlerdir.
Bayramlar milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin tatbik edilip ses getirdiği, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.
Bayramın milletimizin dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve refahına vesile olmasını; hep bir arada sevgi ve saygı dolu nice bayramlara ulaşmamızı; bayramın manasına uygun yaşanmasını diliyorum.
Bayramları huzur içinde geçirmemiz için görev başında olanlarımız var. Başta güvenlik kuvvetlerimiz mensupları, zabıta, itfaiye ve sağlık personeli ile bugünlerde tüm çalışanlara başarılar diliyor, bayramlarını tebrik ediyorum.
Köylü, beldeli ve kentli tüm Niğdelilerin teşkilat mensuplarının mesajımızı ileten medya camiasının kurban bayramlarını en içten duygularımla kutluyor, milletimiz ve insanımızın birliğine, beraberliğine, barışına ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum.
Selamlar ve saygılarımla.
                                                                           Âlim BARUT
                                                                                Vali
--------------------------------------------------------------
 
 
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CEMAL AKBIYIK’IN
KURBAN BAYRAMI MESAJI
 
 
Değerli Eğitimciler,
Sevgili Öğrenciler,
Bayramlar, bizi biz yapan; millet olarak birbirimizle kenetlenmemizi sağlayan; sevgi, kardeşlik, paylaşım ve yardımlaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı huzur ortamlarıdır.
Bayramlar, modern hayatın koşuşturması içinde yalnızlaşan bireylere, kendimizi ve yanı başındaki insanları fark etme imkânı sunar, karşılıksız sevgi ve paylaşma duygularımızı geliştirir, sosyal yapımızı ve aile bağlarımızı güçlendirir, unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi hatırlamamızı sağlar.
Geçmişte kalan bir takım değerleri ve güzellikleri yeniden hatırlayıp canlandıracağımız ve genç nesillere aktaracağımız, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmek temennisiyle tüm eğitim camiamızın Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim.
 
Cemal AKBIYIK
Niğde Milli Eğitim Müdürü
 
 
-----------------------------------------------------------
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk  Akdoğan’dan Bayram Mesajı
 
Kurban Bayramı için bir mesaj yayınlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu ifade etti.
 
Başkan Akdoğan; “Kurban Bayramının küslüklerin ortadan kalkmasına, kardeşliğimizin ve birliğimizin pekişmesine vesile olmasını; şehrimize, ülkemize, bütün İslam alemine ve dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Hemşerilerimin, milletimizin ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.
-------------------------------------------
 
 
Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’den Kurban Bayramı tebriği
AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Kurban Bayramı mesajı yayınladılar. Milleti birbirine yaklaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade Vekiller, başta Niğdeli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban bayramını kutladıklarını söylediler.
Kavaklıoğlu: “Bu bayramda milletçe birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz”
Alpaslan Kavaklıoğlu mesajında şunları iletti: “Bizim gelenek ve kültürümüz zorda kalanlara destek olmayı, öksüz ve yetimlere sahip çıkmayı, yaşlılarımızı sevindirmeyi mazlum ve yoksulu korumayı, komşusu açken tok yatmamayı gerektirir. Tarihimizde bayramlarımız hep bir arada ve birlik içinde kutlandı. Bu bayramı da yine birlik ve dirlik içinde kutlamayı diliyorum”. Tüm vatandaşların mübarek Kurban bayramını kutlayan Kavaklıoğlu, bayramın manasının yakınlaşmak, dayanışma içinde olmak olduğunu kaydetti. Bu bayramda milletçe birbirimize daha çok kenetlenmemiz gerektiğine işaret eden Kavaklıoğlu, Van depremi sonrası milletçe sergilediğimiz kardeşlik ve dayanışma duygusunun artarak devam etmesini temenni etti. Bayramlar vesilesiyle önceki yıllar gibi bu yıl da binlerce vatandaşın memleketlerine gitmek üzere yola çıkacaklarını da anımsatan Kavaklıoğlu, bayram sevincinin acıya boğulmaması için de vatandaşları uyardı. Kavaklıoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Sevinçlerimizi, yakınlaşmayı ve birliğimizi bayram sonrasına da taşıyalım; kardeşlik ve dostluk duygularımızı bütün bir yıla yayalım. Bu düşüncelerle Allah, sevinçlerimizi, mutluluklarımızı daim kılsın diyor, tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Şehit ve gazilerimizi de rahmetle, şükranla anıyor, ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Bayramın milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini Allah'tan diliyor; sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum”.
Selvi: “Milletçe verdiğimiz güzel mesajın da daimi olmasını diliyorum”
Ömer Selvi ise şunları söyledi: “Bayramlar bizi biz yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır. En önemli manevi zenginliklerimizden birlik ve beraberliğin pekiştirildiği coşku, sevinç, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Ancak bu bayramı öncekilerden farklı kılan ve milletçe birlikteliğimizi güçlendirmemizin önemini bir kez daha görmemizi gerektiren acı olaylar yaşadık. Önce terör belası ardından deprem nedeniyle zor günler geçirdik. Allah’ten kaybettiklerimize rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Milletçe verdiğimiz güzel mesajın da daimi olmasını diliyorum. Bizler de bu vesileyle idrak ettiğimiz bu güzel Kurban Bayramını fırsat bilerek milletçe kardeşliğimizi pekiştirip dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak huzur içinde yaşamaya özen göstermeli bu güzel vatan için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz. Başta Niğdeliler olmak üzere tüm milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, hayırlar getirmesini temenni ediyorum”.
 
 
-------------------------------------------


Editör: TE Bilişim