Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Dikici ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte İlçe Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve beraberinde Belediye Meclis üyeleri Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu ve Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı'yı makamlarında ziyaret ederek ilçe Belediye Başkanlarına hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Üç ilçe Belediyemizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Çamardı, Ulukışla ve Altunhisar ilçelerimizin Belediye Başkanlarını tebrik etme ve hayırlı olsun demek adına bu ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Hem ziyaret hem anma, hatırlanma adına ziyarette bulunduk ilçe Belediye Başkanlarımıza. Belediye Başkanlarımızın başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" dedi.


İlçe Belediye Başkanları da Başkan Akdoğan'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı; "Ziyaretlerinden dolayı Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu bahtımızı hep birlikte açık etsin. Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan sayesinde Altunhisar İlçemiz ilk defa bir sıcak asfalt gördü. Oy veren vermeyen herkes sıcak asfalt hizmetinden fazlasıyla memnun oldu. İlçe sakinlerim ve Belediye Başkanlığım adına desteklerinden dolayı Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan Bey'e teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızı ellerim kızarıncaya kadar alkışlamak istiyorum. Belediye Başkanımıza her zaman dua ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim