Diyarbakır’da 13 askerin şehit olduğu hain saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirten Memur-Sen Niğde İl Başkanı Celalettin Özüdoğru, “Terör, demokrasi ve istikrara vurulan kara bir lekedir. Ama onlar hain emellerine ulaşamayacaktır.” dedi.
 
Son zamanlarda terörle barışa darbe vurmak isteyen karanlık güçlerin olduğunu hatırlatan Özüdoğru, bu güçlerin çirkin oyunlarına devam ettiğini ifade etti. Terörün, gelişmeleri sindiremeyen, şiddetten beslenenlerin demokrasi ve istikrara vurduğu kara bir leke olduğunu vurgulayan Memur-Sen Niğde İl Başkanı Özüdoğru, “Terör olayları her günü bir önceki günden daha iyi olan, muasır medeniyet seviyesine emin adımlarla ilerleyen ülkemizin ayağına pranga vurmaktır, geleceğine taş koymaktır. Yaşanan saldırının zamanlaması, kan ve şiddetten beslenenlerin çirkin ve karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymaktadır” ifadelerine yer verdi.
 
“Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz”
Terör olaylarını siyasi ve ekonomik rant kapısı olarak görme devrinin artık kapanması gerektiğini vurgulayan Özüdoğru; “Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozup, kardeşlik ortamını dinamitlemek isteyenlere karşı oluşturulan barış ve kardeşlik havası, bazı mihraklarca tekrar kaosa dönüştürülmek istenmektedir. Kardeşliğimize, birlik ve beraberliğimize kastetmek isteyen üç beş çapulcu, emin olsunlar ki hain emellerine ulaşamayacaktır. Bu kirli emellere karşı milletimiz sağduyusu ile cevap verecek, bu uğurda mücadele eden karanlık güçlere asla fırsat vermeyecektir.” dedi.
 
Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların bu umutlarının, kursaklarında kalacağını vurgulayan Özüdoğru, “Memur-Sen olarak, terörün her türlüsünü lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim