Niğde Belediyesinin katkılarıyla Gökkuşağı Gençlik Derneği tarafından kent ormanında düzenlenen pikniğe binlerce öğrenci katıldı.

Kent ormanını adeta dolduran gençlere Niğde Belediyesi tarafından yemek ve tatlı ikramı da yapıldı. Kent Ormanında düzenlenen programa katılan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Yusuf Karaca'ya yoğun ilgi gösteren gençler, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile bol bol fotoğraf çektirdi. Gençlere kendi elleriyle tatlı ikram eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ikram edilen yemekleri de kontrol etti.

Gençlerin yağmurlu havaya rağmen yoğun ilgi gösterdiği Gökkuşağı Gençlik Derneği pikniğine katılan derneğin binlerce üyesi Belediye Başkanı Akdoğan'ı sloganlarla karşıladılar. Belediye Başkanı Akdoğan'a derneğe sağladığı katkılar ve gençlere verdiği önem için teşekkür eden gençler daha öncede Niğde içinde yer alan tarihi eserleri gezmiş, şehri tanımıştı.

Her zaman gençlerin yanında olduğunu ifade eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Üniversite gençliği bize anne babaların emanetidir. Bizde de emanete ihanet olmaz. Kendi çocuklarımıza nasıl ilgi gösteriyor bakıyorsak, siz gençlere gurbete okumaya gelen gençlere de aynı ilgiyi gösterip bakmak zorundayız düşüncesindeyim. Bu bakımdan Gökkuşağı Gençlik Derneği çatısı altında gençlerimize her zaman destek olacağız. Gençlerimizin sorunu u kendi sorunumuz sayıp bunun çözümü çabasında olacağız. Niğde Belediyesi olarak bu yıl gençlik konserleri düzenliyoruz. Siz gençlerimiz için 19 Mayıs günü başlayacak konserlerimiz 23 Mayıs günü sona erecek. Gökkuşağı Gençlik Derneğimizin düşünceleri doğrultusunda gençlerimizi sosyal etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Gökkuşağı Gençlik Derneği olarak üniversitemizin tüm öğrencilerine talibiz. Hiç bir evladımızın, çocuğumuzun burnu kanamadan Niğde'ye gelmesini ve Niğde'de eğitim süreci içerisinde burnu kanamadan yine iline ailesine kavuşmasını sağlamak Gökkuşağı Gençlik Derneğimizin asıl hedefidir. Bunu herkes bu şekilde bilsin. Öğrencilerimize çocuklarımıza gencimize sahip çıkmak ve onların en iyi şekilde yetişmesini sağlamak hedefimizdir. Siz gençlere kötü yolu hırçınlığı arsızlığı tavsiye etmeyen dernek ve kişiler kimlerse onlarla beraber olun. Mutlaka gençler bundan fayda görecektir" şeklinde konuştu.

Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Yusuf Karaca; "Derneğim yönetimi adına tüm üyelerimizi selamlıyorum. Bu organizasyonda emeği geçen yönetimime teşekkür ediyorum. Özelliklede bu organizasyonda desteğini esirgemeyen ve her zaman destek veren Niğde Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Her zaman gençliğimize abilik yapmıştır. Her zaman gençliğimize destek olmuştur. Bugün burada da görüyoruz ki her daim yanımızda olacaktır" dedi.


http://www.borhaber.net/guncel/gokkusagi-gencliginden-muhtesem-etkinlik-h16669.html

Posted by Bor Haber on 9 Mayıs 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim