Niğde Belediye Başkanlığı tarafından açılan Emlakçılık kursuna katılan 90 kursiyer sertifikalarını aldı.

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Ömer Kılıç'ın da katıldığı sertifika programında kursiyerler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür ettiler.

Niğde Belediye Başkanlığı bünyesinde çok sayıda kurs açarak istihdama katkı sağlamaya devam ediyor. Niğde Belediye Başkanlığı tarafından açılan kurslardan biri olan Emlakçılık Kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Ömer Kılıç tarafından Meclis Salonunda düzenlenen programla verildi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Gerek duyulduğu sürece kurslarımızı açarak insanımıza hizmet etme noktasında olacağız. Bu güne kadar sayısız kurs açarak istihdama katkı sağladık. Bundan sonra da kurslarımızı talep ve istekler doğrultusunda açarak insanımıza gereken desteği sağlayacağız. Niğde Belediyesi olarak bu güne kadar ayrı meslek gruplarına yönelik açtığımız meslek edindirme kurslarıyla 5 yılda toplamda 2500 vatandaşımızı sertifika sahibi yaptık. Meslek edindirme kursları sosyal projelerimizden bir tanesi. 23 Ekim 2013 tarihinde başlayan Emlakçılık Kursumuz 23 Aralık 2013 itibari ile tamamlandı. Kursumuzda başarılı olan kursiyerlerimize sertifikalarını vererek emlakçılık alanında istihdam sağlamalarına katkıda bulunacağız. 90 tane kursiyerimiz emlakçılık kursundan sertifika almaya hak kazandı. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Niğde Belediyesi iş birliği ile Emlakçılık Kursunun yapılmasını sağladık. Talepler doğrultusunda Emlakçılık Kursunu tekrardan açmayı düşünüyoruz. Vatandaşlarımız başvurularını Belediyemize yapabilirler. Kursumuzda görev alan Tapu Kadastro Müdürlüğü personellerimize, Niğde Belediyesi Personelimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimize sertifikalarının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi; "Meslek Edindirme Kursları ciddi anlamda sosyal Belediyeciliğin bir parçası. Sosyal Belediyeciliğin en önemli alanlarından birisi meslek edindirme kursları. Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan Bey'in de ifade ettiği gibi 5 senede 2500 kursiyer  sertifikalarını almışlar ve bir şekilde meslek sahibi olmuşlar. Bu anlamda Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan Bey başta olmak üzere bütün çalışanlarına, Belediye Meclis Üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Emlakçılık Kursundan başarılı bir şekilde sertifikalarını alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim