Kentimiz genelinde asfalt çalışmalarını sürdüren Niğde Belediyesi, Elhacı Mahmut Caddesinde de asfaltlama çalışması başlattı.


Niğde Belediye Başkanlığı tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmaları şehir genelinde devam ediyor. Niğde Belediyesi asfalt ekipleri Elhacı Mahmut Caddesinde asfalt serimine başladı.

Her geçen gün yeni bir çalışmaya başlayan Niğde Belediyesi şehir genelinde bozuk ve asfaltsız cadde, sokak bırakmamak için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “İlkbahar ile birlikte başladığımız asfalt yapım çalışmalarını aralıksız devam ettiriyoruz. Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızın asfaltını atmayı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Bunun yanı sıra kaldırım yapım çalışmalarının da devam ettiğine dikkate çeken Başkan Akdoğan; “Vatandaşlarımıza en iyi en güzel hizmeti sunmak için çalışıyoruz. İnsanımız hizmetin en iyisine layık, bizde hemşerilerimize layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a çalışmalarından dolayı teşekkür eden vatandaşlar, çalışmalarının devamını diledi.


Diğer yandan Niğde Belediyesi, Selçuk Mahallesinde duvar yapımı, Aşağı Kayabaşı Mahallesinde, İlhanlı Mahallesi ve İnönü Mahallesinde parke yapımı, Ahipaşa Mahallesi Yeni Çarşıda düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlar “Yeni Çarşı da taşların kırık ve bozuk olması nedeniyle yağmurlu havalarda sorun yaşanmasına neden oluyordu, yeni çarşıda yürüyemiyorduk” dedi.

Yıllarca yeni çarşıda bozuk taşlar yüzünden yürüyemediklerini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ederek yeni çarşıda yaptırdığı düzenleme çalışmaları için teşekkür ettiler.

Şehrin ihtiyaçları ve vatandaşın talepleri doğrultusunda daha modern ve daha kullanılır bir hale getirilen Yeni Çarşıda çalışmalar tamamlanma aşamasına getirildi.

 

Editör: TE Bilişim