Bor Şeker Mahallesi Muhtarı Remzi Atabey Ramazan Ayı Boyunca kendi mahallesindeki ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeği yardımı yaptı. Ramazan Ayı başında 20 aile ile başlayan İftar Yemeği yardımı Ramazan Ayı boyunca 39 aile ile devam etti.

Gerçekleştirilen İftar Yemeği yadımlarıyla ilgili açıklama yapan Bor Şeker Mahallesi Muhtarı Remzi Atabey; " Ramazan ayından yaklaşık bir ay önce bu konu hakkında düşündüm, bu yıl ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız farklı bir yardım ne yapabiliriz diye, çünkü her yıl ihtiyaç sahiplerine Kuru Gıda ve nakdi yardım yapmamıza rağmen yardım yaptığımız ailelerin bir çoğu bu yardımlarla kendilerine sıcak bir iftar sofrası yapma durumları ve imkanları olmuyordu. Biz de bu nedenle İftar Yemeği Yardımı projemizi gerçekleştirmeye karar verdik. Bu proje kapsamında bizlere maddi manevi her türlü konuda yardımcı olan Beyza Yemek şirketiyle anlaştık. Yemek şirketiyle anlaşmamızın ardından hayırsever vatandaşlarımıza bu projemizden bahsettik ve onlarında desteklerini almaya başladık.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren bu İftar Yemeği Yardımı kampanyamız büyük takdir topladı. Kampanyaya daha sonra katılmak isteyen birçok hayırsever vatandaşlarımız oldu. Yemek şirketimizde bu konuda bizleri ve yardıma muhtaç aileleri kesinlikle mağdur etmeyerek örnek bir çalışma gösterdiler ve yardıma muhtaç olan ailelerin adresine hergün 4 çeşit ve ekmeği ile birlikte iftar yemeklerini teslim ederek yardıma muhtaç aileleri mutlu ettiler.

Niğde'de Çanakkale Şehitleri Törenlerle Anıldı Niğde'de Çanakkale Şehitleri Törenlerle Anıldı

Bu kampanyamıza maddi manevi destek olan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıllardaki Ramazan aylarında bu projemizi daha fazla kişiye ulaştırmayı hedefliyoruz. " dedi.

Editör: TE Bilişim