Bora Home Bor Arçelik Mağazaları 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle öğretmenlere hediye dağıttı.

Haber: Muharrem Temel - Bor'un Sesi Gazetesi

24 Kasım Öğretmenler günü türm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Bora Home Bor Arçelik mağazalarıda farklı bir etkinliğe imzasını attı. 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Bor genelinde bulunan öğretmenlere Bora Home Bor Arçelik mağazasında çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Öğretmenlere hediye takdim edildiğinde bir açıklama yapan işletme sahibi Emrah Çalapkulu öğretmenlere verdikleri değeri hatırlattı. Çalapkulu yaptığı açıklamada: "Öğretmenler gününe özel tüm öğretmenlerimizi mağazamıza davet ettik ve onların öğretmenler gününü tebrik ettik. Tabi değerli öğretmenerimizin bu özel günlerini yaptığımız çekilişlerle onlara küçük hediyeler vererek nacizane kutladık. Ben başta çok değerli öğretmenlerimin özellikle eğitimci Rahmetli Babam Ahmet Nefi Çalapkulu nun, ilkokul öğretmenim Güler Ekenel, Annem Sevim Çalapkulu, eşim Ayşegül Çalapkulu başta olmak üzere tüm eğitim emekcilerinin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Öğretmenlerimiz yeri geldiğinde bizlere ailelelerimizden çok daha yakın olmuşlardır. Sadece eğitimle kalmamış en güzel ve en kötü anlarımızı paylaşmışızdır. Düşündüğümde öyle çok öğretmenin üzerimde öyle dokunuşları var ki karakterimiz otururken ,onların emekleri öyle çok ki; bir günde yetmez. Saygıyı sonuna kadar hak ediyorlar. Biz bir günde olsa gönüllerine girmeye çalıştık. En kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Hepsinin ellerinden öpüyorum." diye konuştu.

Yapılan çekilişler sonucunda öğretmenler tek tek kazandıkları hediyeleri aldılar.


Editör: TE Bilişim