Niğde Belediyesi bünyesinde kurulan şehir tiyatrosu ekibi, 20 Mayıs Günü Saat 19.30’da Niğde Belediyesi Kültür Merkezinde sahne alacak. Ücretsiz olan etkinlik şehrin tüm sanatseverlerine açık olacak. 
ÇALIŞMALARIN MEYVESİNİ ALIYORUZ
“Şehir tiyatromuz yepyeni oyunlarla sizlerin karşısında.” diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; Belediyemizin bünyesinde bir şehir tiyatrosunu faaliyete geçirdik, Burada hem büyükler için hem de yetişkinler için kurslar düzenledik. Şimdi de Allah’ın izniyle bu çalışmaların meyvesini alıyoruz. Şehir Tiyatrosu Ekibimizin hazırlamış olduğu; ‘İsimsiz Kahramanlar, Geri Dönmeyi Düşünmediler” adlı tiyatro oyunu 20 Mayıs Cumartesi 19.30’da Niğde Belediyesi Kültür Merkezi (Valilik Binası Yanı)’nda sahne alacak inşallah. “dedi.
TÜM VATANDAŞLARIMIZI ETKİNLİĞİMİZE KATILMAYA DAVET EDİYORUM
“Niğde Belediyesi şehir tiyatrosu kurma fikri aklımızda öteden beri vardı ve bu fikri düşünce aşamasından eylem aşamasına geçirdik. “  diyen Başkan Özdemir; “Gönüllülük esasıyla seçmiş olduğumuz kursiyerlerimizi eğiterek sahneye çıkacak hale getirdik ve bugün de bunun meyvelerini alıyoruz ifadelerini kullanırken, tüm vatandaşları etkinliğe davet etti. 
KÜLTÜR VE SANATIN HER ALANINDA NİĞDE’MİZİ BİR YILDIZ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ
“Niğde her alanda gelişmeye devam edecek” diyen Başkan Özdemir; “Biz sadece tiyatro alanında değil kültür ve sanatın her alanında Niğde’mizi bir yıldız yapmaya çalışıyoruz. Geçen hafta kültür ve sanat galerimizde yeni sergimizi açtık. Aynı zamanda kültürel açıdan şehrimiz geliştirmek için yepyeni kütüphaneler yapıyoruz. Mahalle aralarına gençlik merkezleri yapıyoruz ve gençlerimizin güzel vakit geçirebilecekleri yerler tesis ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Öğrencilerden Ramazan yardımı Öğrencilerden Ramazan yardımı
Editör: TE Bilişim