Yemek öncesi konuşan NİĞDEF İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Göktuğ Giray, oruç ibadetinin aynı anda sofraya oturmak olduğunu ve milli birlik beraberlik noktasında da birleştirici bir ibadet olduğuna ifade etti.

Niğde Afet Bölgesi Programına Dahil Edilmeli

Başkan İbrahim Göktuğ Giray konuşmasında; “Öncelikle yaşadığımız deprem felaketinden yaklaşık 2 ay geçmiş bulunmakta. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet , kalanlara baş sağlığı dileriz. Bu felaketten Niğde’mizde etkilendi. Çok fazla mağdurumuz var. Bizler NİĞDEF olarak imkanlarımız doğrultusunda hatta imkanlarımızı zorlayarak depremin yaralarının sarılması noktasında gayretlerde bulunduk halende bulunmaya devam ediyoruz. Fakat bu insanlarımızın biran önce mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz. Çoğu vatandaşımız deprem bölgesinden gelerek ilimizde misafir ediliyor, devletimiz ve siyasilerimiz ellerinden geleni yapıyorlar bu arada ne yazık ki ilimizde depremden etkilendi umarım Niğde’de Afet Bölgesi programına dahil edilir” dedi.

Hem Cumhur İttifakı hem Millet ittifakından aday adayı çıkarttı

Diğer yandan yine dernek faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor, malum önümüzde 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri var inşallah ülkemize, milletimize hayırlara vesile olur. Niğde Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları yönetimimizden 4 aday adayımız başvuruda bulundu. Hem cumhur ittifakından hem de millet ittifakından adaylarımız mevcut. Hepimiz içinde bir aslan yatsa da dar görüşlü bir politika, bir siyaset yerine bizler Niğde siyaseti yapıyoruz ve hep öyle devam edeceğiz. O yüzden bizde taraf yok , tarafımız yalnızca Niğde. Aday adayı olan kardeşlerime çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum.

Bizler NİĞDEF olarak, sosyalist kardeşlerimize karşı yoldaş, ülkücü kardeşlerimize karşı ülküdaş, gardaşa karşı da yan yana gardaş olmak için varız.Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Bor Muhtarlarına  112 anlatıldı Bor Muhtarlarına 112 anlatıldı

Lakin önce tedbir sonra takdir diyoruz. Bizler elimizden geleni yapar isek Niğde’yi çok başka yerlerde görmek mümkün. Tüm milletimize hayırlı ramazanlar dilerim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim