Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Gençlik Derneği üyeleriyle Grand Hotel’de düzenlenen söyleşide bir araya geldi. Gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Akdoğan, Niğde Belediyesi’nin gençlerin her zaman yanında olduğunu söyledi. 

Yoğun çalışma temposuna rağmen, bir ayağı her zaman halkın arasında olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, gençleri de ihmal etmiyor. Belediye Başkanı Akdoğan, Niğde Gençlik Derneği’nin talebi üzerine, Grand Hotel’de düzenlenen söyleşiye katıldı. Başkan Akdoğan; Niğde Gençlik derneği kurucu Başkanı Yusuf Karaca ile birlikte dernek yöneticileri ve yüzlerce gencin katılımıyla gerçekleştirilen söyleşide gençlerin sorularına samimi cevaplar verdi. Başkan Akdoğan, Niğde’de faaliyet gösteren dernekler arasında üye yoğunluğu bakımından ilk sıralarda yer alan, sosyal ve kültürel etkinlikleri ile de göz dolduran Niğde Gençlik Derneği üyelerinin sorularını cevaplarken, gençlere tavsiyelerde bulundu.

Başkan Akdoğan üniversite öğrencilerinin her konuda yanında olduklarını ifade ederken farklı illerden Niğde’ye gelen tüm öğrencilerin bu şehre ve bu şehrin idarecilerine emanet olduğunu da vurguladı. Öğrencilerin herhangi bir sorununda belediyenin kapısının sonuna kadar açık olduğunu belirten Akdoğan ‘’Her türlü sıkıntınızda elimden geleni yapmaya hazırım’’ dedi.

Niğde Gençlik Derneği kurucu başkanı Yusuf Karaca da sosyal ve kültürel anlamda derneğe verdiği desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim