Bor İlçesi Balcı Köyünde  44 yıldır aralıksız muhtarlık yapan Mehmet Arıcı (71), vefat etti.

 

Bor ilçesine  bağlı eski ismi ile Cücü, yeni ismi ile Balcı köyünün muhtarı Mehmet Arıcı, 1968'den beri aralıksız köyün muhtarlığını yapıyordu. Bayramın birinci günü hayatını kaybeden Muhtar Mehmet Arıcı Bayramın 2. günü kalabalık bir cemaatin katılımı ile köy mezarlığına defnedildi.

 

Cenazeye Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,  Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, bazı parti temsilcileri, il genel ve bor belediye meclis üyeleri, bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri ile köylüler ve yakınları katıldı.

 

Dedesinin ve Babasının da aynı köyde muhtarlık yaptığını öğrendiğimiz Balcı Köyü Muhtarı merhum Mehmet Arıcı 44 yıl aralıksız köyde muhtarlık yapmıştı. 1968 yılından beri Balcı Köyünün muhtarlığını yapan Mehmet Arıcı halen muhtarlık görevinde iken hayatını kaybetti.

 

Geçtiğimiz yıl Borhaber.net sitemizde bir röportajı da yayınlanmıştı. Muhtar Mehmet Arıcı’ya Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 


 

Editör: TE Bilişim