Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bor Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezindeki gönüllü gençler, sosyal aktivitelerin yanı sıra kırsal mahallelerdeki köy okullarının boya, badana ve tadilat çalışmalarını da yürütüyor.

Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Turan Sayın, Gençlik spor il müdürlüğümüze bağlı Gençlik merkezindeki gönüllü gençlerimiz spor, sanat ve çeşitli sosyal aktivitelerle çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bor Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezinde bulunan gençlik liderlerimizle birlikte gönüllü gençlerimiz Bor Yunus Emre İlkokulundaki Öğrencilerimizin ders aralarını keyifli geçirmeleri için okul bahçesinde zemin boyama ile oyun alanları oluşturduk. Renkli bahçemizle okulumuz şimdi çok daha eğlenceli” dedi.

Futsal Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları tamamlandı Futsal Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları tamamlandı

Gönüllülerin birçok sosyal projeye imza attığını belirten Sayın, çalışmaların vatandaşlar tarafından da takdir topladığını dile getirdi.

Gönüllü gençlerin bu bağlamda kırsal mahallelerdeki okullarda tadilat ve boyama etkinliği gerçekleştirerek köy okullarındaki öğrencilerin mutluluğuna ortak olduklarını belirten Sayın, " Gönüllü gençlerimiz hem okulun sportif ihtiyaçlarını karşılıyor hem de okulun içini ve dışını boyayarak okulları güzelleştiriyor."

Editör: Selim GÖKEL