28 Mayıs 16 Haziran 2014 tarihleri arasında genç kadınlar güreş milli takımı Niğde Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Demirkazık kamp eğitim merkezi tesislerinde çalışmalarına devam ediyor. Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Demirkazık'a giderek milli güreşçileri ziyaret etti. 

  

Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen ve 19 gün sürecek olan hazırlık kampında yer alacak sporcularımız, Milli Takım Antrenörlerimiz Ertuğrul Aydoğdu, Abdullah Aykaç, Fatih Yerli ve Dilek Atakol yönetiminde çalışmalarını yürütüyor. Genç kadınlarımızın masözlüğünü ise Şafak Öztürk yapacak.

      

Kamp hakkında bilgi veren sorumlu Antrenörümüz Ertuğrul AYDOĞDU çok iyi bir kamp süreci geçirdiklerini söyledi.  Kendileri acısından çok olumlu geçtiğini aynı zamanda Avrupa şampiyonasın da en az 4 madalya beklediklerini belirterek asıl hedeflerinin Ağustos ayında Hırvatistan’da yapılacak olan Dünya şampiyonası olduğunu söyledi. Spor psikolojisini bizzat yaşayarak asrın sporcusu unvanını alan bir başkana sahip olduklarını belirten Ertuğrul AYDOĞDU desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen federasyon başkanımız Sayın Hamza YERLİKAYA’ ya spor ve sporcunun yanında olduğunu belirterek sonsuz teşekkürlerini iletti.

 

            Polonya’da 16/22 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olan genç kadınlar Avrupa güreş şampiyonasında ülkemizi temsil edecek sporcularımız şöyle.

 

   44kg :  BÜŞRA GÖRMÜŞ

   48kg :  EVİN DEMİRHAN

   51kg :  NURAY KARADAĞ

   55kg :  BEDİA GÜN

   59kg :  DERYA BAYHAN

   63kg :  BUSE TOSUN

   67kg :  SİNEM TOPÇU

   72kg :  GAMZE DURUKAN

İL MÜDÜRÜ HARUN TURHAN'DAN MİLLİ TAKIMA ZİYARET...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Yıldız ve Genç bayanlar Milli takımını Demirkazık tesislerinde ziyaret etti. Milli takım antrenörleri ile bir araya gelen Turhan Güreş Milli takımlarının Niğde Demirkazık tesislerini tercih etmelerinin kendilerini mutlu ettiğini ve Milli takımlarımızın her zaman hizmetinde olduklarını söyledi. Yıldız ve Genç bayan güreş milli takımlarımıza Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarılar diledi.

Yıldız ve Genç Bayanlar Güreş Milli takım antrenörleri G.H.S.İ.M Harun Turhan beyin kendilerini Demirkazık tesislerinde ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ve büyük moral bulduklarını belirttiler. Milli takım antrenörlerinin ortak görüşü ise Demirkazık’ta yapılan kampların yükseklik rakımı, kaliteli yemekleri ve İl Müdürümüzün ve Personellerin ilgi ve alakalarının kamplarını olumlu yönde etkilediğini, performanslarının en üst düzeye çıktığını dolayısıyla Avrupa, Dünya ve Uluslar arası şampiyonalarda Milli takımlarımızın başarıya ulaşmalarında etkin olduğunu belirterek teşekkür ettiler.



Editör: TE Bilişim