2016 yılında Niğde Belediyespor olarak mücadele ederken 2’nci lige çıkan ve Galatasaray’ın pilot takımı olarak TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Niğde Anadolu Fk 6 yıl aradan sonra 3’ncü lige düşmeyi başardı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Niğde Anadolu FK deplasmanda Bayburtspor'la karşılaştı. Karşılıklı bol gollü geçen maçta 4-3 mağlup olan Niğde Anadolu FK'nın 3. lige düşmesi kesinleşti. Niğde Anadolu FK 6 yıldır mücadele ettiği 2’nci lige veda ederken önümüzdeki sezon 3 ligde mücadele edecek. Galatasaray’ın pilot takımı Niğde Anadolu Fk 2. Lig Kırmızı grupta oynadığı 34 maçta  5 galibiyet, 7 beraberlik ve 22 mağlubiyet alırken rakip takımların kalesine 35 gol atarken kendi kalesinde 77 gol gördü.

Bocce Takımı Türkiye 3.’sü Oldu! Bocce Takımı Türkiye 3.’sü Oldu!

GALATASARAY, NİĞDE ANADOLU FK'Yİ 8 MİLYON TL'YE ALMIŞTI

Altınordu, TFF 2. Lig'de yer alan hazırlayıcı takımı Niğde Anadolu FK'yı Galatasaraylı iş adamlarına satmıştı. İzmir ekibinin bu anlaşma ile kasasına 8 milyon TL koyacağı basında yer almıştı. Uzun yıllar Galatasaray altyapısında görev yapan Ceyhun Müderrisoğlu, Niğde Anadolu FK'nın yeni teknik direktörü olmuştu.

Editör: TE Bilişim