Ülke genelinde etkili olan fırtına Niğde’de etkisini göstermeye başladı. Bor- Zengen ile Çukurkuyu karayolu kavşağında etkili olan kum fırtınası sonrası görüş mesafesinin 1 metreye kadar düşmesi sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralanırken yol çift taraflı trafiğe kapatıldı.

Bor- Zengen ile Çukurkuyu karayolu kavşağında etkili olan kum fırtınası nedeniyle görüş mesafesi 1 metreye kadar düştü. Etkili olan fırtına nedeniyle görüş mesafesinin düşmesiyle meydana gelen zincirleme kazada 7 kişi yaralanırken bir kamyon ise yat yattı. Yol çift taraflı trafiğe kapatılırken fırtına nedeniyle 20’ye yakın araç mahsur kaldı. Olay yerine intikal eden Niğde AFAD ve sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken AFAD ekipleri ise yolda kalan araç sürücülerine yardım etti. 

Valilikten yapılan açıklamada ise Niğde-Aksaray kara yolu, Bor ilçesinden Zengen Mahallesi yönü ile Çukurkuyu belde yolunda kum fırtınası olduğu belirtildi. Açıklamada, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

NİÇEK: Başka bir kent başka bir Niğde mümkün NİÇEK: Başka bir kent başka bir Niğde mümkün

Editör: TE Bilişim