Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) genel başkan değişiminin yaşandığı 38. Olağan Kurultay'ın ardından partinin yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) da belli oldu,

CHP’li Adem, Kuzey Ormanları Rant Uğruna Kurban Ediliyor” CHP’li Adem, Kuzey Ormanları Rant Uğruna Kurban Ediliyor”

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) genel başkan değişiminin yaşandığı 38. Olağan Kurultay'ın ardından partinin yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) da belli oldu, 10 yıl CHP Niğde İl Başkanı olarak görev yapan Erhan Adem genel başkan yardımcısı oldu.
CHP'de genel başkan değişiminin yaşandığı kurultayın ardından partinin yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) de belli oldu. İki bölümden oluşan MYK'de, siyasi işlerin yürütüleceği bir "Gölge Kabine" ve idari işlerin yürütüleceği ikinci bir grup yer aldı. Toplam 24 üyenin bulunduğu MYK'de, 17 isim "Gölge Kabine" olarak görev alacak. Özgür Özel, toplantının ardından basın mensuplarının karşısına geçerek A Takımı'nı açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) genel başkan değişiminin yaşandığı 38. Olağan Kurultay'ın ardından partinin yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) de belli oldu. Toplantıda CHP’nin yeni MYK’si belirlenirken MYK’nin yapısında da değişiklikler yapıldı. 
Buna göre CHP’nin 14 olan MYK üye sayısı 24’e yükseldi. 24 üyenin 17’si kabinedeki bakanlıkların çalışmalarından sorumlu olacağı ifade edildi.
CHP’de, MYK’nın yanı sıra hükümetteki bakanlıkların çalışmalarını, eksikliklerini izleyecek bir 'Gölge Kabine' de oluşturuldu.

Editör: Selim GÖKEL