Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 01-31 Mayıs tarihleri arasında Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda 78 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Konu ile ilgili olarak Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ Uyuşturucunun arzı ile mücadele kapsamında Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 01-31 mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 78 Şüpheli Şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üstlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 481,48 Gram Esrar, 444,11 Gram Sentetik Kannobinoid, 213,74 Gram Metamfetamin, 97 Adet Ecstacy, 62 Adet Sentetik Ecza Maddesi, 9 Gram Kokain, 7,97 Gram Eroin, 1 Adet Ruhsatsız Tabanca, 1 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, 8 Adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında TCK'nın 188. ve 191. Maddeleri gereğince gerekli işlemler yapılmıştır. Bu işlemlerde 13 Şüpheli şahıs tutuklanmış, 7 Şüpheli şahıs ise Adli Kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. Haklarında Narkotik Suçlardan Yakalama Emri bulunan 5 şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 3’ü çıkarıldıkları Adli Mercilerce tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

Niğde’de Silah Kaçaklığına Yönelik operasyon gerçekleştirildi Niğde’de Silah Kaçaklığına Yönelik operasyon gerçekleştirildi

Editör: Selim GÖKEL