Niğde Berberler ve Kuaförler Odası, aldığı karar ile tıraş ücretlerine zam yaptı. Berberler Odası, zamlı tarife listelerini üyelerine gönderdi.

Niğde’de erkek ve kadın kuaförlerinde ücretler yeniden belirlendi. Son dönemde girdi maliyetlerinde meydana gelen artışların ardından Niğde Berberler ve Kuaförler Odası tarafından ücretler yeninden belirlendi.

'IBAN’a at' dönemi bitiyor 'IBAN’a at' dönemi bitiyor


SAÇ SAKAL VE YIKAMA 85 TL
Yapılan Zamlar ile saç 50 TL’ye, sakal kesimi 35 TL’ye, saç ve sakal kesimi yıkama 85 TL’ye, sakal tıraşı ve saç yıkıma 50 TL’ye, saç kesimi ve yıkama 65 TL’ye, fantezi kesim ve yıkama 80 TL’ye, ense faul düzeltme 15 TL’ye, saç yıkama ve fön 30 TL’ye, ağda 15 ve maske 20 TL’ye yükseltilirken, saç boyama, özel tıraşa gitme ve damat tıraşı pazarlığa tabi olacak. Saç düzleştirme işleminin ücreti ise 200 TL olarak belirlendi.


 

BAYAN KUAFÖRLERİN ÜCRETLERİ 
Niğde Berberler ve Kuaförler Odası tarafından bayan kuaförlerin ücretleri de yeniden belirlendi. Buna göre kesim şekil 80 TL, modern kesim şekil 100 TL, fön 30 TL, jöleli tarama 35 TL, manikür 80 TL, pedikür 100 TL, dip boyama 180 TL, tüm boyama 250 TL, topuz tarama 100 TL, kaş alma 30 TL, yüz kılı alma 30 TL, makyaj 70 TL, gece makyajı 100 TL, profesyonel mekaup 350 TL, maşa tarama uzun 100 TL, maşa tarama kısa 70 TL, türban tasarımı 150 TL olurken, gelin saç tasarımı ve perma açma röfle ombre hizmetleri ise pazarlığa tabi olacak.

MESAİ SAATLERİ GÜNCELLENDİ

Diğer yandan, Berber ve Kuaförlerin mesai saatleri de güncellendi.  Saat 20.00'da berber ve kuaförler paydos edecek. Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan  Bircan, "Bugünden itibaren kış saati uygulamamız başlayacaktır. Kapanış saatimiz saat 20.00'de olacak, bu süre zarfı içerisinde meslektaşlarımızın bu yasaya uymalarını, bizleri zor durumda bırakmamalarını temenni ediyor saygı ve sevgilerimizle hayırlı işler bol kazançlar diliyoruz." dedi.

Editör: TE Bilişim