Niğde Sosyal  Güvenlik İl Müdürlüğü’nden duyuru…

Niğde SGK Müdürlüğünden yapılan açıklama da ; Bilindiği üzere, Kurumumuz alacaklarının kredi kartları ile tahsil edilmesi işlemleri bugüne kadar Kurumumuz Web sayfasındaki Ziraat Bankası sanal P.O.S. Uygulaması üzerinden gerçekleştirilmekteydi.

         Kurumumuz ile Bankalararası Kart Merkezinin (BKM) işbirliği ile yeni bir uygulama geliştirilmiştir. Söz konusu uygulama 04/ Kasım/2013 tarihinde uygulamaya açılacaktır. Bu uygulamaya göre tahsilat işlemlerinde kredi kartı yanında banka nakit kartları da kullanılabilecektir.

         Uygulamanın açıldığı tarihten itibaren halen Ziraat bankası üzerinden yürütülen uygulama kapatılacaktır. Yeni uygulamada her kredi kartı veya nakit kart yalnızca, kartı veren banka sistemi üzerinden kullanılabilecektir. Aşağıda listesi verilen bankalar dışındaki bankalara ait kartlar, söz konusu tarihten itibaren bu bankalar yeni  siteme entegre oluncaya kadar tahsilat işlemlerinde kullanılmayacaktır.

         Uygulama kapsamında söz konusu kartlarla ödeme sırasında tahakkuk edecek komisyonlar, tamamen ilgili banka uygulaması olup, Kurumumuzla hiç ilgisi bulunmamaktadır.

         Yeni uygulamada kart kullanılarak yapılacak ödemeler her gün saat 22:00'ye kadar gerçekleştirilebilecek, bu saatten itibaren ödeme işlemleri, bankaların gün sonu işlemlerini tamamlayabilmeleri için, saat 00:00'a kadar kapatılacaktır. Saat 00:00'dan itibaren yapılacak ödemeler ilgili tarihte yapılmış sayılacaktır.”denildi.

 

                          

04 Kasım 2013 İtibariyle Sisteme  Dahil Bankalar

            

1- Yapı ve Kredi bankası               

2- T.C. Ziraat Bankası                  

3- T. Vakıflar Bankası                 

4- T. Halk Bankası A.Ş.               

5- Denizbank A. Ş

6- Türk Ekonomi Bankası

7- T. Finans Katılım Bankası A.Ş.

8- Kuveyt Türk Katılım Bankası AŞ.

9- Akbank T.A.Ş

10- T. İş Bankası A.Ş.

11- Finansbank A.Ş.

12- T. Garanti Bankası A.Ş.

              
                                                                                                                                                                                                    
Editör: TE Bilişim