Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde Üniversite öğrenci kulüplerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Rektöre burada Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiçek de eşlik etti.

Toplantıda Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Avukat İbrahim Baloğlu bulunurken, Tügva Niğde Şube Başkanı Burak Yaşar'ın ve Ülkü Ocakları Başkanı Avukat Alper Doğanay'ın olmaması dikkat çekti.

Eğitim Bir Sen Genel Kurulu Yapıldı Eğitim Bir Sen Genel Kurulu Yapıldı

Öğrenci kulübü temsilcilerimizin önerilerini dinleyen ve sorularını yanıtlayan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Yönetimi olarak siz değerli öğrencilerimize ve kulüplerinize her daim destek verme gayreti içindeyiz. Kulüplerin, öğrencilerimizi gerek sosyal, gerekse mesleki anlamda geliştirdiğine inanıyoruz.” ifadeleri ile açıklamalarına başladı.

Yönetim olarak öğrenci odaklı eğitim anlayışını benimsediklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, öğrenci kulüplerinin, insan becerilerini geliştirmesi, ekip çalışmasına uyumun sağlanması ve yeni sosyal ağlar kurdurması noktasında üniversiteler için olmazsa olmazlar arasında yer aldığını aktararak “Bu bağlamda siz kulüp başkanlarından beklentimiz aktif ve olabildiğince sosyal sorumluluk projelerine katılan bir öğrenci topluluğu anlayışına sahip olmanızdır. Bu süreçte de yine her daim sizin yanınızda yer alacağımızı ve tüm faaliyetlerde destek vereceğimizi bilmenizi ister, başarı dolu bir eğitim dönemi dileyerek, sevgiler sunarım” sözleri ile açıklamalarını noktaladı.

Toplantı, karşılıklı görüş alış verişinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim