İlçemiz Toki Mahallesinde faaliyet gösteren Toki Anaokulu sergi açılışı gerçekleştirdi.
 
Bor Toki Anaokulu Çocuk Şenliği ve Festivali çerçevesinde küçük yüreklerin büyük marifeleri isimli sergi açılışına, Bor ilçe kaymakamı Kemalettin Sakin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Bor ilçe  Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Bor Jandarma Bölük Komutanı Halil Özdemir  İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Kamil Ecer katıldı.
 
Okul Müdürü Ayhan GÜLEN sergi açılışında önce, 2010-2011 eğitim öğretim yılı Eylül ayından itibaren okul öncesi eğittim alan 4 ve 6 yaş grubu öğrencilerimizin sanat etkinliklerinden oluşan sergi hakkında bilgi vererek katılımcılara teşekkür etti.
 
İl milli eğitim müdürü Ziya Eser ; ‘Okul öncesi eğitimin ne kadar önemli olduğuna bir kez daha şahit olduk büyük bir emek verilerek hazırlanan sergiye katılmaktan toki anaokulunu ziyaret etmekten kıvanç duydum.’’ dedi. Okul müdürü ve öğretmenlerine teşekkürlerine sunduktan sonra sergi ve kurdela açılışına geçti.Proramın en ilginç gelişmesi de o an yaşandı. Niğde’de ilk kez açılış kurdelasını anı olarak protokol üyeleri aldı.
 
Protokole okul müdürü Ayhan Güler ve Sevim Güzel korkmaz eşlik ederek bilgi verdi. İl milli eğitim müdürü , okul müdürü ve öğretmenlerini makama alarak tek tek teşekkür etti. Protokol ve velilere çeşitli ikramlarda bulunuldu Görkemli ve yoğun katılımlı açılış ardından  yarın eğlenceye devam edileceği belirtildi.

Editör: TE Bilişim