Melendizli eğitimcilerden mesaj var;
 
 
Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, ekip ruhu ile hareket ederek Çiftlik’te eğitimde çok önemli mesafeler kat ettiklerini vurgulayarak, bu başarıda en önemli payın okul idarecileri ve öğretmenler olduğunu söyledi.
 
Çiftlik’teki eğitim yöneticilerinin katıldığı ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yemeği Üniversite Kültür-Sanat Evinde yapıldı.
 
Toplantıya Çiftlik Kaymakamı Mehmet Parlak, Çiftlik Belediye Başkanı Yusuf Öcal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Şube Müdürü Erdoğan Çelik’in yanı sıra ilçede görev yapan tüm müdür ve müdür yardımcıları katıldı.
 
Programda yemeğin yanında sıra gecesi de düzenlendi. Üniversite Kültür-Sanat Evinin şark köşesinde canlı müzik eşliğinde idareciler hem çiğ köfte yediler hem de yaklaşık iki saat süren programda gönüllerince eğlendi.
 
Programda bir konuşma yapan Çiftlik Kaymakamı Mehmet Parlak, ilçenin son yıllarda eğitimde yükselen başarısına katkıda bulunan eğitimcilere teşekkür ederek; bu başarıyı devam ettirmek ve daha yukarılara çıkarmak için ekip ruhu ile çalışıldığını söyledi.
 
Bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri yemekli toplantının artık geleneksel olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi de, “Her eğitim-öğretim yılı başında bu toplantıları yapıyoruz. Düzenlenen bu yemekli toplantıları, hem birlik ve beraberliği sağlama açısından, hem de yıl boyunca eğitimde yapılacak yeni çalışmaları planlama, yeni hedefler belirleme, yeni projeler üretme açısından önemsiyoruz” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından Çiftlik’te görev yapan okul idarecileri gece boyu eğlendi ve adeta biz bir ekibiz mesajı verdi.



 
Editör: TE Bilişim