Bor Bekir Sami Baran İlkokulu’nda Borlu hemşerimiz yazar Özdemir Özkan tarafından okul personeline ve velilerine “ HAYAT BAKIM İSTER SEMİNERİ” verildi.

Seminere Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, Altunhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sayar, Bor İlçemizin ileri gelenlerinden Eczacı Hacı Emin Atlı, öğretmenler ve veliler katıldı.

Seminerde özetle Yaşam koçu Özdemir Özkan, “Bir kitap okudum hayatım değişti!” benzeri tüm ifadelere karşı çıkarak, hayatı değiştirecek asıl gücün kendi elimizde olduğunun altını çizdi. Özkan, yaşam koçunun bir akıl hocası olmadığını ve dertlilere deva, hastalara şifa olmak gibi bir özelliğinin bulunmadığını, koçluğun ise bir terapi olmadığını belirtti. Ayrıca bazen farkında olmadığımız, bazen görmezden geldiğimiz bazen de ortaya çıkarmada zorluk çektiğimiz bu gücün yaşam koçluğu ile nasıl ortaya çıkarılabileceğini anlattı.

Okul Müdürü Bülent Alan “Seminere gelerek bizlere destek olan başta Bor İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Özüdoğru’ya , Altunhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sayar’a,  Bor İlçemizin ileri gelenlerinden Eczacı Hacı Emin Atlı’ya  bu verimli semineri veren Özdemir Özkan’a  öğretmen arkadaşlarıma ve velilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Seminer sonunda Yazar Özdemir Özkan’a  Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru tarafından plaket takdim edilerek teşekkür edildi.

 
Editör: TE Bilişim