Eğitim Bir Sen Niğde Şube Başkanı Memur Sen İl Temsilcisi Hasan Orhan yaptığı basın açıklamasında; 

Eğitim-Bir-Sen Niğde Şubesi olarak 2023 yılı İl Geneli mutabakatımızı 3055 üyeyle imzalayarak en yakın sendikaya 1655 üye farkıyla merkez ve tüm ilçelerde yetkisini taçlandırmıştır.

  2022 yılında yaklaşık 517 bin öğretmenin uzman öğretmen ve 68 bin öğretmenin başöğretmen olması, 3600 ek gösterge ve sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi gibi tarihi kazanımlar elde edilmiştir.

TÜBİTAK Başkanı Akademisyenlerle Buluştu TÜBİTAK Başkanı Akademisyenlerle Buluştu

Eğitim-Bir-Sen’in kuruluş felsefesinden ve değerlerinden asla taviz vermeden, Ayet-i Kerimede “İnsanoğluna çalıştığının karşılığı vardır ve ancak inananlar galip gelir.” düsturuyla gece gündüz demeden çalışarak,sorun çözerek,kazanım elde ederek,her daim eğitim çalışanlarının yanında olarak ve vazgeçmeden çalışarak bu başarıya imza atılmıştır.

Kuruluşumuzdan bugüne büyümemize, güçlenmemize, kurumsallaşmamıza ve bu kutlu yürüyüşümüzde bize destek veren, emek veren, gönül veren, destek olan tüm gönüldaşlarımıza, şube yönetim kurullarımıza, ilçe başkanlarımıza,kadın komisyonlarımıza, işyeri temsilcilerimize, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmen,memur, hizmetli kısaca tüm eğitim çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Editör: Selim GÖKEL