Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 4’ncüsü düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Yarışması’nda finaller tamamlandı.

Niğde’de Eczane Açma Kontenjanı Kalmadı! Niğde’de Eczane Açma Kontenjanı Kalmadı!

25 okulun katıldığı yarışmanın finalinde Edikli Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Sefa Doğan, Müdür yardımcısı Kamil İncesu ve Anasınıfı öğretmeni Buket İlgen’den oluşan proje ekibinin yürüttüğü Sağlıklı Yaşam Afacanları projesi finallerde ilkokul kategorisinde Niğde 1’incisi oldu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Geleneksel Niğde Eğitimde İyi Örnekler Yarışmamızın temasını Sağlıklı Yaşam olarak belirlendi. Okul öncesi ilkokul ortaokul lise kademelerinde toplam il geneli 45 okul başvuru yaparak yarışmada yer aldı. 
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi akademisyenlerinden oluşan jüri üyeleri tarafından yapılan ön eleme sonucu 25 proje finalde sergilenmeye hak kazandı. Final sergisinde öğretmenler okullarında uyguladıkları iyi örnekleri projelerini hem sergiledi hem de katılımcılara anlattı. Jüri tarafından yapılan son değerlendirme ile her kademeden üçer proje de sahiplerini buldu.

Editör: Selim GÖKEL