Bor Çukurkuyu Beldesi Sele Teslim... Sel Sonrası ilgisizlikten şikayet var. Video: Bor Çukurkuyu Beldesi Sele Teslim... Sel Sonrası ilgisizlikten şikayet var.
Bor İlçesinin Çukurkuyu Kasabasında bugün yağan şiddetli yağmurun ardından kasabada bir çok yer ve ekili tarım alanları sel suları altında kaldı. Beldenin bazı mahalleleri sel suları içinde kalırken tarım arazileri, yem ve gübre depoları ve kasabasın alt yapısı  zarar gördü. Çukurkuyu'da görüştüğümüz vatandaşlar ilgisizlikten şikayet ederken zararlarının tazmin edilmesini talep ettiler.

Flamingolar Akkaya Barajı’nda Flamingolar Akkaya Barajı’nda

Çukurkuyu Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir'de kasabada inceleme yaptıktan sonra yağış sonrasında kasabamızın mahalleleri ve bir çok tarım alanı sular altında kaldı. Belediyemizin imkanları makina ve techizat olarak yeterli değiliz. Beldemizde böylesi bir sel olayı yaşanmasına rağmen kimse yardım çağrımıza ulaşmadı. Kaderimizle başbaşa bırakıldık. Ne Bor Kaymakamlığı, ne de Niğde Valiliğine bağlı Özel İdare'den bir yardım veya müdahele gelmedi. İktidar olsun, muhalefet olsun siyasiler ilgisiz. Yardım çabalarımız cevap bulmadı. Çukurkuyulu hemşerilerim tepkili" şeklinde konuştu.

Editör: Burcu ÇOPUR