CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Avukat Hulus Özen, Belediye Başkanlığına hizmet için aday olduğunu, kapalı kapıları açmak, Niğde’nin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak için aday olduğunu ve Bu şehirde yaşayan her bir bireyin huzur içinde, güvenli ve refah içinde bir hayat sürmesi için buradayız” dedi.

CHP Niğde Belediye başkan Adayı Avukat Hulus Özen; “ Bugün burada sizlere, Niğde'nin geleceği için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Ben, Av. Hulus Özen, Niğde Belediye Başkan Adayı olarak sizlerin hizmetine talibim. Bu şehirde yaşayan her bir bireyin huzur içinde, güvenli ve refah içinde bir hayat sürmesi için buradayız.

Mücadele ve Sosyal Demokrasi

Bizler, kapalı kapıları açmak için buradayız. Bu, sadece fiziksel kapılar değil, aynı zamanda fırsat eşitsizlikleri, adaletsizlik ve halkın karar alma süreçlerine katılımında yaşanan kapalı kapılardır. Mücadelemiz, herkesin eşit haklara sahip olduğu bir Niğde için. Sosyal demokrasi ilkesiyle, herkesin ihtiyaçlarına duyarlı, adil ve kapsayıcı politikalarla bu kapıları açmak için çaba göstereceğiz.

Yoksullukla ve İşsizlikle Mücadele

Niğde'de yaşanan ekonomik zorlukları biliyoruz. Yoksullukla ve işsizlikle mücadele etmek, öncelikli hedeflerimizden biridir. İşbirliği ve dayanışma içinde, sivil toplum kuruluşlarıyla el birliğiyle çalışarak, iş olanaklarını artırmak ve yoksulluğu azaltmak için projeler geliştireceğiz. Herkesin bir işe, bir geçim kaynağına sahip olması için çaba sarf edeceğiz.

İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu

Şehri Kalkındırma

Niğde, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dolu bir şehir. Ancak, bu potansiyeli tam anlamıyla değerlendirmek için çalışmamız gerekiyor. Alt yapı ve üst yapı projeleriyle şehrimizi modern bir yaşam alanına dönüştürmek, turizmi ve ticareti canlandırmak için kararlı bir şekilde çalışacağız. Yerel esnafın desteklenmesi, kültürel etkinliklerin artırılması ve çevresel sürdürülebilirlik için çaba harcayacağız.

Sizlerle Beraber Yürümek İstiyoruz

Niğde için daha yaşanabilir bir gelecek inşa etmek, ancak birlikte mümkün olacaktır. Biz, Kapalı Kapıları Açmaya Geliyoruz çünkü biliyoruz ki şehrimizin potansiyeli, birlikte çalışarak ortaya çıkacak. Siz değerli Niğde halkını, projelerimizle, açık iletişimimizle ve samimi çabamızla bir araya gelmeye davet ediyoruz. Beraber güzel bir gelecek inşa etmek için, Kapalı Kapıları birlikte açalım” dedi.

Editör: Selim GÖKEL