Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, tüm teşkilat olarak 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere MHP kadroları olarak hazır olduklarını söyledi.

Tek gayelerinin Niğde’ye hizmet etmek olduğunu ve nitelikli adaylarla seçimlere hazırlandıklarını belirten MHP İl Başkanı Aytekin Tükenmez, “MHP kadroları olarak yerel seçimlere hazırız. Adaylarımızı genel merkezimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde belirledik. Adaylarımız hemen saha çalışmalarına başladılar. Niğde Belediyesi ile birlikte tüm ilçe ve belde belediyelerine talimiz. 
Büyük ve güçlü Türkiye idealleriyle genel siyasette güçlü bir etki teşkil eden partimiz yerel seçimlerde de bu etkinliğini gösterecektir” dedi. 

YEREL SEÇİMLERE MHP’NİN MÜHRÜNÜ BASACAĞIZ

MHP kadrolarının hizmetleriyle Niğde’yi tanıştıracaklarını belirten Başkan Tükenmez, “Kuruluşumuzun 55. yılında yerel seçimlere MHP’nin mührünü basacağız. MHP kadrolarının hizmetleriyle Niğde’yi tanıştıracağız. Bilgi liderimiz Devlet Bahçeli’nin her platformda dile getirdiği gibi hedefimiz, istikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle umutlu geleceği ulaşmaktır. Kadrolarımız bu konuda hem nitelikli hem donanımlı hem de birbirleriyle uyum içerisindedir. Bu ilkeler doğrultusunda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere tüm teşkilatlarımızla gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili  Bor Belediyesine Anlamlı Teklif MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili Bor Belediyesine Anlamlı Teklif

Editör: Selim GÖKEL