Cumhuriyet Halk Partisi yurt çapında ki yükselişi, Niğde’ye de yansıdı! AKP’nin iktidarı kaybetme korkusu çaresizliğe dönüştü! Rüşvet tarzında hibeler, söylemler ve bakan trafikleri dikkat çekiyor!

 FOTOĞRAFLAR SAYFANIN ALTINDA

CHP, son zamanların en başarılı seçim kampanyasına imza atarken, Niğde yerelinde yansımaları fark edilir düzeyde görülüyor.

Sosyal, ekonomik, gelecek projeleri açısından iktidarı bile kendisine kıskandıran CHP’nin söylemleri karşısında iktidar adeta çaresiz kaldı!

Dün Ulukışla ve Niğde Merkez’i ziyaret eden CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak ve adayı Sevgi Özbek ile partililer olağanüstü ilgi ile karşılandılar!

Köy köy gezerek yaptıkları çalışmalar sonucunda CHP Niğde’de rekor oy alacağı gözlemleniyor!

Şafak; “ CHP’yi Kimse Önleyemez!”

Her seçim döneminde yaşanan vaat ve bakan trafiklerine dikkat çeken Doğan Şafak; “Bugüne kadar her seçim döneminde yaşanan iktidar salvolarına şahit olduk! Vaatler, vaatler, yetmedi bakanları, yetmedi sözde hibe olan 500 bin liralık seçim rüşvetleri ! Kim gelirse gelsin, kim ne söylerse söylesin, CHP iktidar olacaktır!

Birileri bizim bu yükselişimizden rahatsız, bizlerle uğraşmaya çalışıyor! 4 yıl boyunca kapımız her hemşehrimize açıktı! Muhalefet olmamıza rağmen, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında vatandaşımız için çözüm ürettik! Bize gelen her türlü talebi olumlu değerlendirerek, partili, partisiz ayrımına gitmedik! Kimisinin hastasının refakatçisi olduk, kimisinin öğrencisine umut olduk! Haram yemedik! İktidarı daha iyi çalışması için, Niğde’ye bir çivi çakılması için çaba sarf ettik! Korkuyorlar bizim gelişimizden, halkın iktidarının kurulmasından korkuyorlar! Kim ne derse desin, Güneş nasıl doğudan doğuyorsa CHP’de iktidara öyle koşuyor!” dedi.

Ulukışla Bizim İçin Stratejik Öneme Sahip!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı 2.2 milyon kişiye iş, ekmek kapısı olacak “Merkez Türkiye” projesinde Ulukışla’nın lojistik aktarım noktalarının başında olacağına dikkat çeken Şafak; “ Biz başkalarını eleştirmek yerine diyoruz ki şunu yapacağız, bunu yapacağız! Günümüzün iktidarı, 7 Haziran’dan sonra dönemin iktidarı olacak olanlar haykırıyor, yapamazsınız, edemezsiniz! Biz yapacağız, biz bu milletin yüzünü güldüreceğiz! Merkez Türkiye projesi işte böylesine dev, böylesine büyük bir yatırım! Birilerine rant değil, Türkiye’ye umut olacak büyük bir proje! Asya’dan Avrupa’ya, Afrika’dan Ortadoğu’ya stratejik öneme sahip bir proje! Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bu projeyi detaylarıyla açıkladı! Bizde diyoruz ki , bu proje sayesinde Niğde hak ettiğini alacak, hak ettiği yapılacaktır!” dedi.

Kamuoyu CHP Diyor…

Gerek partisi, gerekse bağımsız anket kuruluşları tarafından yapılan anketlere göre CHP’nin Niğde’de inanılmaz bir yükselişte olduğunu ifade eden CHP’li Şafak; “Geçtiğimiz genel seçimlere oranla, ciddi anlamda gerek yüzde bazında, gerekse seçmen bazında yükselişimiz var! Niğdeli seçmen sandıklarda büyük bir sürprize imza atacak! Diğer partilerin durumu bizi ilgilendirmiyor! Hedefimizi 2 milletvekili olarak belirledik! Hedefimizi ne kadar gerçekleştirirsek o kadar başarılı olmuş sayacağız! Kimse CHP’siz hesap yapmaya kalkmasın, 7 Haziran’da bu hesapları zaten bozulacaktır! Önümüzde ki günlerde bu anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

 

http://www.borhaber.net/siyaset/chp-yukselisi-iktidari-dusunduruyor-h16869.html

Posted by Bor Haber on 26 Mayıs 2015 Salı
Editör: TE Bilişim