Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Gençlik Kolları Başkanlığı ve partililer iftar yemeğinde buluştu. 

Hatcana Restaurantta gerçekleşen Chp Gençlik Kolları İftar yemeğine CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Aktaş Belde Belediye Başkanı Yaşar Çamur, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Mahir Kızıltan, İlçe yöneticisi Bayram Yıldırım, Eski Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Bayrak, ve Esat Güney ile partili gençler katıldı.

İftar Yemeği öncesi bir konuşma yapan CHP Niğde Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya;  "Sayın başkanlarım,değerli dostlar,çok kıymetli kardeşlerim öncelikle bu davetimize icabetiniz sebebiyle sizleri şahsım adına ve beraber Toroslar'da kavrulduğumuz,Hasandağı'nda donduğumuz geceleri uykusuz kaldığımız yeri geldiğinde kuru ekmeğe muhtaç kaldığımız sevgili yol arkadaşlarım adına kalbi şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Başı rahmet ortası mağrifet sonu edebi azaptan kurtuluş olan mübarek ramazan ayına siz değerli yol arkadaşlarımla ulaştırdığı için Yüce Allah'a şükrediyorum. Değerli kardeşlerim bugün Türkiye Cumhuriyetinde Lailklik olmasaydı Cumhuriyet olmasaydı bizler bugün çanlar eşliğinde Fransız dipçikleri altında domuz yiyen bir millet olacaktık. Mustafa Kemal ve arkadaşlarına bizler nasıl minnettar olmayız nasıl sevmeyiz!  Bugun onlaın sayesınde ezanlar susmuyor bayraklarımız en tepede dalgalanıyor boşuna kimse milliyetçi naraları atmasın. Bİzlerden desteklerini hiç esirgemeyen belediye baskanlarımıza il ve ilçe başkanlarımıza teşekkür eder 11 ayın sultanı ramazanı şerifiimizin önce herseyden mahrum kalan Niğdemize sonra başı beladan kurtulmak bilmeyen ülkemize ve savaştan felaketten kurtulmak bilmeyen İslam coğrafyasına güzellikler ve saadet getirmesini diliyorum" dedi. 

İl Başkanı Erhan Adem ise yaptığı kısa konuşmada; "Sevgili arkadaşlar bu güzel ve hayırlı ayda sizlerle olmak çok hoş,hepinizin ramazanı hayırlı olsun.ülkemizin geçtiği bu zor günlerde birlik olmalıyız beraber olmalıyız tek yumruk olmalıyız,hepinize saygılar sevgiler sunarım" dedi. 



 
Editör: TE Bilişim