CHP Bor İlçe Başkanı Mahmut Temeltaş, Bor’un kalkınması ve gelişmesinde yapılacak her türlü projeye, siyasi ayrımcılık düşünmeden katkı sağlayabileceklerini söyledi. 

Temeltaş, Yaptığı açıklamada; Bor ilçesinin ekonomik,sosyal ve kültürel açıdan her geçen gün geriye gittiğini ifade etti.Tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiği köylerde ilçe merkezine sürekli göç yaşandığını ve Bor’un bu sosyal yapıyı kaldıramaz duruma geldiğini belirten Temeltaş,işsizliğin hat safhaya ulaştığını, pek çok esnafın siftah yapmadan kepenk kapatmak zorunda kaldığını vurguladı.

Meslek Yüksek Okulu’nun Bor’a katkısının kalmadığını düşündüklerini belirten Mahmut Temeltaş, “Çünkü Bor’da sosyal ve kültürel etkinlikler yok. Esnaf hava kararmadan dükkan kapatıyor. Üniversite gençliği ise sosyal ve kültürel bir ortam arıyor.

Bor’da böyle bir ortam olmadığı için üniversite gençliği de ister istemez Niğde’ye gidiyor. Son otobüsle geri dönüyor. Bor Belediyesi’nin, Kaymakamlığın öncülüğünde; bu olumsuz tablonun önüne geçmek lazım.  Bizler CHP İlçe Teşkilatı olarak bu tür projelere siyasi ayırım gözetmeksizin her türlü desteği vermeye hazırız.” Dedi.

Editör: TE Bilişim