Önceki dönem, AK Parti Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Mahmut GÖKSU’nun halen siyasi ve sivil toplum danışmanlığını yapan hemşehrimiz Serhat Yılmaz, 23 yaşında bürokrasinin tepesinde bulunarak gururumuz olmaya devam ediyor. 

Özellikle gençlik alanında yapmış olduğu ulusal ve uluslararası sivil toplum çalışmaları ile gündeme gelen hemşehrimiz halen Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez, İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkez ve İstanbul Niğdeliler Federasyonunda çeşitli görevleri icra ediyor.

Son olarak geçtiğimiz Cuma günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Binali Yıldırım’ın Siyasi İstişare Toplantısı’na özel davetli olarak katılan Yılmaz, ‘Burada Sayın Binali Bey ile beraber olmak gurur verici, toplantıda İstanbul ve ülkemiz siyasetinin son durumunu istişare ettik, yol haritası çıkarttık. Bizlere seçim sonrası çeşitli görevler verdi, bunları hakkıyla yerine getirmeye gayret göstereceğiz. Niğde ile ilgili olarak da çok selamları var, hepimizden destek bekliyor.’ dedi.



 
Editör: TE Bilişim