Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat ile söyleşi yapmıştık. Videolu söyleşide Sıtkı Başkan’a  Ak Parti Adayı Serkan Baran ile canlı yayında Bor İlçesini konuşma teklifinde bulunmuştuk. Video yukarıda izleyin. 

CANLI YAYIN TEKLİFİMİZE SITKI BAŞKAN “ HER ZAMAN HAZIRIM”

MHP Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,  Canlı Yayın teklifimize ; Ben hazırım, Bor’u tartışalım, ben hazırım. Çıkalım Serkan Başkan ile Bor’u tartışalım. Ne yapacağımızı söyleyelim, ne zaman, saati,  zemini, nerede olursa olsun çıkalım anlatalım, canlı yayın olsun, hemşerilerimizde izlesin ona göre kararını versin. Ortaya çok güzel tablo çıkar. Herkes herşeyi söyle. Bunu niye söylüyorum. Kazanırız, kaybederiz, kazananı tebrik edeceğiz,  bu memlekette yaşayacağız, cenazemizi beraber, düğünümüzü beraber yapacağız. Serkan Baran’da bizim seçilmiş başkanımız. Böyle bir yayın çok güzel olur” şeklinde konuşmuştu.

CANLI YAYIN TEKLİFİMİZE SERKAN BAŞKAN’DAN HENÜZ YANIT YOK

Borhaber.net’in Canlı Yayın teklifimizi iletmek için Serkan Başkan’ı aradık ancak cevap alamadık, telefonumuza dönmedi. Basın ve Özel Kalemi  Samet Çırpan’a ulaşmaya çalıştık, Whatsap dan yazdık yine cevap alamadık. 

Aslında yapılacak canlı yayın ile   Bor ilçemizin ufku açılırdı. Sorunlar ortaya atılır, adaylar çözümlerini açıklar. İddialar dillendirilir, bunlara cevaplar verilir. Şuan yaşanan, kulaktan kulağa dillendirilen bir çok iddiaya,  dedikoduya da izin verilmezdi. Borlu seçmen,  seçeceği başkan hakkındaki şüphesi, tereddütü netleşir, kararını ona göre verirdi.

Güzel olurdu…

Vakit hala var.

...

Sıtkı Erat ile Söyleşi... Bor Tespiti - 1. Bölüm Sıtkı Erat ile Söyleşi... Bor Tespiti - 1. Bölüm

Sıtkı Erat ile Söyleşi - Ekonomi - Ticaret 2. Bölüm Sıtkı Erat ile Söyleşi - Ekonomi - Ticaret 2. Bölüm

Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı! Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı!

Sıtkı Erat'tan Serkan Baran'a.... Sıtkı Erat'tan Serkan Baran'a....

Editör: Selim GÖKEL