Etkinlikte Elektrik ve Enerji Bölümü öğrencileri, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. H. Haluk Şengezer danışmanlığında hazırladıkları projelerin tanıtımlarını ve sunumlarını gerçekleştirdi

Kıvrakdal: Ülkemizin en dertli ve en eksik alanı eğitim Kıvrakdal: Ülkemizin en dertli ve en eksik alanı eğitim

Foto

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Bor Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü tarafından, Yüksekokul bünyesinde 30-31 Haziran tarihlerinde “7. Kariyer Günleri ve Proje Pazarı” isimli proje tanıtım etkinliği düzenlendi.


Etkinlikte Elektrik ve Enerji Bölümü öğrencileri, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. H. Haluk Şengezer danışmanlığında hazırladıkları projelerin tanıtımlarını ve sunumlarını gerçekleştirdi. Etkinliklere Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasa Uslu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Çiçek ve Prof. Dr. Ersin Aydın, Akademisyenler ve öğrenciler katılırken birbirinden farklı ve yaratıcı projeler sergilendi.
Bu vesile ile bölüm öğrencileri hem derslerde anlatılan konuları uygulamaya dökerek piyasada ve sanayide kullanılabilirliği mümkün olan projelerinin uygulamalı tanıtımını yaptılar, hem de proje, tasarım ve hazırlama konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirerek, mezun olduktan sonra kendilerini piyasa ortamına uyum sağlama konusunda deneyim kazandı.

Editör: Selim GÖKEL