Bor Toki Anaokulu’nda , güncellenen okul öncesi programı gereği,  Aile Destek Programı çerçevesinde öğrenci velilerine okul öncesi  eğitim semineri verildi.

 

Seminerin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ayhan Gülen  program hakkında bilgi verdi ve katılan velilere teşekkürlerini iletti.

 

Aile Destek Programı  çerçevesinde  yapılan Eğitim seminerini  okul öğretmenlerinden  Gülsüm Gülen Şeyma Kıvılcım, Sevim Güzel Korkmaz, Nuray Boztepe, Rabia Eroğlu verdi.

 

Seminerde  Okul öncesi eğitimin önemi,  Ailelerden beklentiler,  anne ve baba tutumlarının çocuğa etkileri, çocuklarla etkili iletişim, olumlu disiplin ve etkili zaman geçirme gibi konularda velilere seminer verildi.

 

Sabah ve Öğle olmak üzere okul sosyal solanunda verilen eğitim semineri sonrası  kapanış konuşmasında Okul Müdürü Ayhan Gülen “ Mutlu geleceğin başarılı çocuklarının okulu Toki Anaokulu olarak büyük bir aile olduğumuzun vurgusu yapılarak, okul öncesi eğitimde sadece kurumumuzun değil, ailenin de eğitimde paydaş olduğu “söyledi. Okul Aile işbirliğinin önemini vurgulayarak devamını dileyen Ayhan Gülen  katılımlarından dolayı velilere ve semineri veren öğretmenlerine teşekkürlerini iletti.

Bor Toki Anaokulu’nda yapılan etkinlikte öğrenci ve velilere aşure ikram edildi.


 

Editör: TE Bilişim