Bor İlçesi Çukurkuyu Kasabasında bulunan  Bor Şehit Ömer Halisdemir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Okul Müdürü Enbiya Dündar ve Müdür Yardımcısı Ferhat Duru koordinesinde öğretmenleriyle birlikte Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni Ziyaret ederek "Geleceğin Ziraat Mühendisini Arıyoruz" etkinliğine katıldılar.

Bor   Ömer Halisdemir MTAL öğrencileri tarım ve hayvancılık uygulamalarını yerine gözlemleyerek üniversite tercihleri süreci hakkında önemli bilgiler edindiler. Ayhan Şahenk  Tarımsal Araştırma Merkezi Müdürü Ahmet Şekeroğlu ve Yardımcısı Mustafa Duman tarım lisesi öğrencilerine tarım ve hayvancılıkla ilgili değerli bilgiler verdiler.

Bor Şehit Ömer Halisdemir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri daha sonra Ömer Halisdemir Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi'ni ziyaret ederek Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil Toktay'dan üniversite süreci ve fakülte hakkında bilgiler edindiler. Fakülte ziyareti sırasında Avustralyalı Prof. Dr. İan Timothy Riley ile de kısa bir sohbet gerçekleştiren öğrenciler, Prof. Dr. Riley'den toprağın önemi ile ilgili ufuk açıcı bilgiler öğrendiler. Öğrenciler, etkinlik gününü Niğde Müzesini ziyaret etme suretiyle kentimiz ve ülkemiz tarihi hakkında değerli bilgiler öğrenerek tamamladılar.

NÖHÜ’de "Kariyer Günlükleri 2" programı gerçekleştirildi NÖHÜ’de "Kariyer Günlükleri 2" programı gerçekleştirildi
Editör: TE Bilişim