Bor Belediyesi tarafından Bor’da çeşitli mahallelere tesis edilen, oyun parkları, spor aletleri ve şehir mobilyaları tahrip ediliyor.

 

Bor Belediyesi  geçtiğimiz yıllarda bir çok mahalleye  çocuk oyun parkları, spor aletleri  ve kamelyalar yerleştirmişti. Bor İlçesinde büyük ilgi gören küçük oyun parkları   ve kamelyalardan bir kısmı geçtiğimiz günlere  tahrip edildi, kullanılamaz hale geldi.

 

Bor Belediyesi vatandaşların istekleri doğrultusunda ilçede bütün mahallelere oyun parkları, spor aletleri ve şehir mobilyaları yerleştirmişti.  Bu parklarda bulunan oyun  ve spor aletleri ile kamelyalar  kimliği belirsiz  magandalar tarafından tahrip ediliyor. Geçtiğimiz hafta  Bor İlçesi Acıgöl Mahallesi ve Harım Mahallesi,  Adliye binası yanındaki oyun  parkları kimliği belirsiz magandalar tarafından tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi.   

 

Yetkililer,  oyun ve spor aletlerinin bütün toplumun malı olduğunu belirterek sahip çıkılmasını istediler. Bu parklara zarar verenlerin görülmesi durumunda polis yada zabıtaya bildirilmesini istediler.

 

Oyun parkları ve oturacak kamelyaların parçalanmış olduğunu gören vatandaşlarda tepkilerini dile getirerek. Günümüzde hala bu tür cahilliklerin olmasının utanç verici olduğunu belirterek bu tahribatı yapan magandaların yakalanması ve cezalandırılmasını istediler.

 

Editör: TE Bilişim